ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέκα νέα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

«Οι αγώνες μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν στόχο τη σταδιακή μεταφορά πολιτικής και οικονομικής εξουσίας σε αυτούς που δημιουργούν, στους πολίτες, στους τοπικούς φορείς, στο κοινωνικό σύνολο», αναφέρει στο μήνυμα του ο Τάσος Βαβατσικλής

fonirodopis.gr

Τα ονόματα δέκα ακόμα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε την Κυριακή 21 Απριλίου ο ανεξάρτητος συνδυασμός του Τάσου Βαβατσικλή, «Ξε-Κίνημα για την Πόλη».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης αναφέρει στο μήνυμα του:

«Το ‘’Ξε-Κίνημα για την Πόλη’’ θεωρεί ότι η ανάπτυξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει ιδιαίτερη σημασία για την επίτευξη μιας αποκεντρωμένης, συμμετοχικής και αυτοδιαχειριζόμενης δημοκρατικής πολιτείας.

Οι αγώνες μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν στόχο τη σταδιακή μεταφορά πολιτικής και οικονομικής εξουσίας σε αυτούς που δημιουργούν, στους πολίτες, στους τοπικούς φορείς, στο κοινωνικό σύνολο.

Ανακοινώνουμε σήμερα 10 νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 10 νέους συμμέτοχους στο ψηφοδέλτιο μας».

Τα ονόματα των υποψηφίων:

1. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ή ΤΙΝΑ, Dr. Κοινωνικής Ψυχολογίας και ΜΜΕ, Πρώην Σύμβουλος Επικοινωνίας Α’ Γεν. Γραμματείας Ενημέρωσης – Επικοινωνίας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κομοτηναίων

2. ΞΗΡΟΤΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρώην Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

3. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΞΑΝΘΟΣ, «Τι άλλο είναι η κατάθεση ενός ‘’βιογραφικού’’, για τη συμμετοχή σε μια εκλογική διαδικασία που αφορά την πόλη σου, πέρα από την ομολογία ότι η ζωή δεν χρησιμεύει; Γεννήθηκα και ζω στην Κομοτηνή. Εργάζομαι, ως δημοσιογράφος, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας».

4. ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΜΕΜΕΤ ΓΙΟΥΣΟΥΦ, Επαγγελματίας

5. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Μαρμαροτεχνίτης

6. ΚΑΛΟΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Αμβροσίας, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιάσμου

7.ΚΡΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Κοσμίου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

8. ΣΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΧΑΣΑΝ ΕΚΡΕΜ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Συνταξιούχος ΕΛΤΑ

10. ΜΠΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γλύπτης, Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών, Μέλος Δ.Σ. της Κατοχύρωσης των Πνευματικών Δικαιωμάτων των Καλλιτεχνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ