ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Μάκης Σαλασίδης: «Τόσα χρόνια κρύβονταν, τώρα τρέχουν να επιδείξουν έργο της τελευταίας στιγμής»

Η απάντηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Μουρτίδη

fonirodopis.gr

Απάντηση στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Μουρτίδη ο οποίος καταφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς έναντι όσων τολμούν να ασκούν κριτική στο έργο του, δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» Μάκης Σαλασίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας το απόγευμα της Κυριακής (21/4), μέσω ανάρτησης του στο Facebook, μίλησε για «κίτρινη» αντιπολίτευση από πολίτες που «θυμήθηκαν τώρα να γίνουν δημότες» με τον Μάκη Σαλασίδη να του υπενθυμίζει την κριτική των προηγούμενων ετών και τη συνεχή αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματα.

Αναλυτικά, ο υποψήφιος με το «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» αναφέρει:

«Ο αντιδήμαρχος “καθαριότητας” κ. Γιάννης Μουρτίδης ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα μας (και τις αναδημοσιεύσεις τους) για τους υπαίθριους σκουπιδότοπους της Κομοτηνής και εκτοξεύει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μιλώντας για ‘’κίτρινη δημοσιογραφία’’ κ.α.. Απαντώ λοιπόν:

Όταν πέρυσι το καλοκαίρι, που ΔΕΝ ήταν προεκλογική περίοδος, βγάλαμε στη δημοσιότητα τα εγκλήματα που συμβαίνουν στο δημοτικό κυνοκομείο, με φωτογραφίες όπου τα σκυλιά ζούσαν, έτρωγαν και κοιμόντουσαν ανάμεσα σε λάσπες, περιττώματα και βρωμιές, τότε οι κ.κ. Μουρτίδης και Πετρίδης αντί να ζητήσουν μία συγγνώμη και να λύσουν το θέμα, επέλεξαν να κρύβονται.

Αντ’ αυτών βγήκαν κάποια ΜΜΕ και μας (παρα) πληροφορούσαν για την ‘’πραγματική κατάσταση στο κυνοκομείο’’. Πριν τα ‘’πραγματικά’’ δημοσιεύματα, όπως είχαμε μάθει, είχε προηγηθεί καθαρισμός μέρους του κυνοκομείου για να γίνουν τα ‘’αμερόληπτα’’ ρεπορτάζ.

Έρχομαι τώρα στα σκουπίδια: Άραγε τα σκουπίδια χωρίζονται σε προεκλογικά σκουπίδια και μετεκλογικά σκουπίδια; Ή μήπως η Κομοτηνή τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτη υπαίθριους σκουπιδότοπους και μάλιστα δίπλα σε ποτάμια; Τι έκαναν οι κ.κ. Μουρτίδης και Πετρίδης τόσα χρόνια για το θέμα αυτό; Μήπως δεν τους απασχολεί η μόλυνση του φυσικού περιβάλλοντος; Συνεργάσθηκαν με την αστυνομία για να συλληφθεί κάποιος δράστης; Καλλιέργησαν περιβαλλοντική συνείδηση στους πολίτες; Ρητορικά τα ερωτήματα, βέβαια.

Όταν πριν από λίγα χρόνια είχαμε στείλει ως πολιτιστικός σύλλογος επιστολή στο Δήμο Κομοτηνής για τα σκουπίδια στο δασάκι της Νυμφαίας, τι απάντηση πήραμε; ΚΑΜΙΑ. Τότε λοιπόν σε συνεργασία με άλλους πολίτες, καθαρίσαμε το δασάκι και μία και δύο και τρεις φορές. Εμείς λοιπόν πάντα ήμασταν ενεργοί πολίτες, δεν το θυμηθήκαμε τώρα. Αντίθετα, κάποιοι άλλοι ‘’ξεσκίζονται’’ να επιδείξουν έργο της τελευταίας στιγμής.

Άραγε, κ. Μουρτίδη, τα ΜΜΕ που κάνουν κριτική στην εξουσία, όπως το επιτάσσει η δημοκρατία, στην Κομοτηνή είναι … ‘’κίτρινα’’, ενώ τα ΜΜΕ που καλοπιάνουν την εξουσία και στρουθοκαμηλίζουν στα προβλήματα είναι … ‘’καλά και άγια’’; Αυτή είναι η αντίληψη σας για τη δημοκρατία; Αυτή την Κομοτηνή θέλουμε;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ