ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Οι μονταζιέρες της Ροδόπης στην «υπηρεσία» της… «Κοινωνίας Πολιτών»

Οι γνωστές μονταζιέρες της περιοχής στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο εκτέθηκαν για ακόμη μια φορά

fonirodopis.gr

Τα τελευταία χρόνια, όντας πιστοί στο δημοσιογραφικό μας καθήκον, ασκούμε έντονη κριτική στη Δημοτική Αρχή Κομοτηνής καθώς αυτός είναι και ο ρόλος του Τύπου, να αναδεικνύει τα «κακώς κείμενα» και να ελέγχει την εξουσία.

Την ίδια στάση απέναντι στη διοικούσα δημοτική παράταξη συνεχίζουμε να κρατάμε και στην προεκλογική περίοδο καθώς επιθυμία μας είναι να είμαστε πρώτα απ’ όλα συνεπείς τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και απέναντι στους αναγνώστες.

Γνωρίζουμε ότι γι’ αυτό τον λόγο γινόμαστε ιδιαίτερα ενοχλητικοί, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι θα δεχθούμε και τις ανάλογες επιθέσεις λάσπης και ύβρεων, φαινόμενο άλλωστε γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είδαμε λοιπόν γνωστή μονταζιέρα της περιοχής να προσπαθεί ανεπιτυχώς να παρουσιάσει ως «fake news» το ρεπορτάζ μας για την επίσκεψη στελεχών της «Κοινωνίας Πολιτών» στο τέμενος του Μικρού Δουκάτου την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Ο ευφάνταστος συντάκτης του άρθρου μας «ενημερώνει» μάλιστα πως δεν πρόκειται για τέμενος αλλά για κάποιο χώρο «πολιτιστικών δραστηριοτήτων», επιχειρώντας έτσι να δικαιολογήσει τα στελέχη της «Κοινωνίας Πολιτών» που βρέθηκαν εκτεθειμένα λόγω της επιλογής τους να κάνουν προεκλογική καμπάνια σε έναν θρησκευτικό χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται όντως εντός του τζαμιού (για την ακρίβεια είναι ο προθάλαμος του τεμένους) και αναφορά σε αυτόν έκανε η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, από της οποίας το λογαριασμό στο Facebook «αλιεύσαμε» πληροφορίες και φωτογραφίες.

Εκτεθειμένες λοιπόν για ακόμη μια φορά οι γνωστές μονταζιέρες στην προσπάθεια τους να κάνουν το άσπρο μαύρο. Εμάς μας αρκεί που η τοπική κοινωνία τους έχει βάλει στο περιθώριο και τους χαρακτηρίζει αναξιόπιστους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ