ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση της «Κοινωνίας Πολιτών» για τις φωτογραφίες παλαιών υποψήφιων συμβούλων στο εκλογικό της κέντρο

«Τους τιμούμε αναγνωρίζοντας τη συμμετοχή τους στη δημιουργική και παραγωγική πορεία. Τους ευχαριστούμε που υπήρξαν συμμέτοχοι μας», αναφέρει η δημοτική παράταξη

fonirodopis.gr

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αφίσα με φωτογραφίες υποψήφιων δημοτικών συμβούλων σε παλαιότερες εκλογές, εξέδωσε η «Κοινωνία Πολιτών».

Ο Θεόδωρος Γκαντής, υποψήφιος σύμβουλος με τη «Σύμπραξη Προοπτικής», μίλησε για πολιτικά ανήθικη πράξη ενώ η Σταυρούλα Τζατζανά, υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του 2010, έκανε λόγο για προσπάθεια εμπλοκής της σε πιθανά προεκλογικά παιχνίδια.

Η δημοτική παράταξη εξηγώντας τους λόγους της επιλογής αυτής, επισημαίνει ότι σκοπός ήταν να τιμήσει την ιστορία της. «Τους τιμούμε αναγνωρίζοντας τη συμμετοχή τους στη δημιουργική και παραγωγική πορεία. Τους ευχαριστούμε που υπήρξαν συμμέτοχοι μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της «Κοινωνίας Πολιτών»:

«Τιμούμε την ιστορία μας.

Η Κοινωνία Πολιτών δεν είναι μια απλή ονομασία, ούτε σύνθημα. Δεν είναι κάτι αόριστο, ούτε αφηρημένη έννοια.

Η Κοινωνία Πολιτών είναι η δημοτική παράταξη που υπερψηφίστηκε από τους δημότες και ως διοίκηση παρέλαβε έναν Δήμο καταχρεωμένο και τον κράτησε όρθιο. Είναι η δημοτική παράταξη που κλήθηκε να κρατήσει όρθια την τοπική κοινωνία με υποπολλαπλάσιους κρατικούς πόρους συγκριτικά με το παρελθόν των “παχεών αγελάδων”, εν μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης. Είναι η δημοτική παράταξη που προτιμά τις πράξεις και τα έργα από τα φληναφήματα και τα ευχολόγια.

Όλα τα παραπάνω δεν έγιναν με τρόπο μαγικό, αλλά επειδή κάποιοι άνθρωποι εργάστηκαν επίμοχθα, ένωσαν δυνάμεις όλοι μαζί και είχαν συμβολή ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν τιμούμε με τη σύνθεση που κοσμεί το εκλογικό μας κέντρο, αναγνωρίζοντας τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δημιουργική και παραγωγική πορεία. Τους ευχαριστούμε που υπήρξαν συμμέτοχοι της Κοινωνίας Πολιτών, όπως και να ‘χει…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ