ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης με την «Περιφερειακή Σύνθεση», η Φελίνα Καζάκου

«Η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη αποτελεί για μένα τον ιδανικό πολιτικό φορέα συνύπαρξης και συνεργασίας», σημειώνει η κ. Καζάκου

fonirodopis.gr

Την υποψηφιότητα της Φελίνας Καζάκου για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ροδόπης με την «Περιφερειακή Σύνθεση» ανακοίνωσε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η κ. Καζάκου στη δήλωση της σημείωσε πως η απόφαση ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης επισημαίνοντας ότι «υ παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη αποτελεί για μένα τον ιδανικό πολιτικό φορέα συνύπαρξης και συνεργασίας».

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο για την χώρα και τον τόπο μας, οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, σηματοδοτούν για μένα ένα νέο αγώνα.

Η απόφαση μου να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια, με την ανεξάρτητη παράταξη του κου Χριστόδουλου Τοψίδη ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Πιστεύω ότι η συμμετοχή σε μια σύγχρονη, ανεξάρτητη, με αξίες παράταξη που ενστερνίζεται τη δημιουργία μιας Περιφέρειας ανθρώπινης, Ευρωπαϊκής, με αναπτυξιακό χαρακτήρα αποτελούν για μένα τον ιδανικό πολιτικό φορέα συνύπαρξης και συνεργασίας. 

Έχοντας διανύσει μια σημαντική δωδεκαετή πορεία στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, διαθέτοντας εμπειρίες και γνώσεις από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, δηλώνω έτοιμη να ανταποκριθώ και να συμμετάσχω ενεργά στις νέες προκλήσεις.

Ευχαριστώ θερμά τον κο Χ. Τοψίδη για την τιμή που μου έκανε, τους συνυποψήφιους της παράταξης μας, μα πολύ περισσότερους τους πολίτες που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν σε κάθε μου επιλογή.

Υπόσχεσή μου, να υπηρετήσω εκ νέου τον τόπο μου». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ