ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέα αντίδραση για τις φωτογραφίες υποψήφιων συμβούλων στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών»

Η Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ, μιλά μέσω ανοιχτής επιστολής για προσπάθεια εμπλοκής της σε πιθανά προεκλογικά παιχνίδια και ζητά να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία της

fonirodopis.gr

Την αντίδραση της Σταυρούλας Τζατζανά προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας της στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» όπου εκτίθενται υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης σε παλαιότερες δημοτικές εκλογές.

Μετά τον Άκη Γκαντή ο οποίος αντέδρασε μιλώντας για πολιτικά ανήθικη πράξη, η Σταυρούλα Τζατζανά, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και νυν μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ, κάνει λόγο μέσω ανοιχτής επιστολής για προσπάθεια εμπλοκής της σε πιθανά προεκλογικά παιχνίδια και ζητά να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία της.

Η ανοιχτή επιστολή της Σταυρούλας Τζατζανά:

«Αιτία της σημερινής ανοιχτής επιστολής μου προς τους συμπολίτες μου αποτελεί το ατόπημα του επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών» να συμπεριλάβει στην προεκλογική του γιγαντοαφίσα, φωτογραφία μου από παλαιότερη συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, χωρίς να είμαι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, πολύ δε περισσότερο, χωρίς να ερωτηθώ για τη χρήση αυτής.

Από τη συγκεκριμένη γιγαντοαφίσα, είναι προφανές ότι δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και γι’ αυτό μόλις έλαβα γνώση του γεγονότος, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Συνδυασμού, υποψήφιο Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Ιωάννη Γκαράνη και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια των πραγμάτων, αφαιρώντας άμεσα τη φωτογραφία μου.

Λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτή την αρνητική ενέργεια που με εμπλέκει σε πιθανά προεκλογικά παιγνίδια εσκεμμένα ή μη, και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι μου είναι ξένες και απέχω συνειδητά από οποιεσδήποτε τυχόν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις.

Αν κάποτε αποφασίσω να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά από θέση ευθύνης στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα ζητήσω από όλες και όλους την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου ευθέως και όπως προβλέπεται από την εκλογική νομοθεσία.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους  και καλή δύναμη για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο,  με σεβασμό στον τόπο μας και στους κατοίκους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ