ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεόδωρος Γκαντής: «Πολιτικά ανήθικο να χρησιμοποιείται η φωτογραφία μου από την Κοινωνία Πολιτών»

Αν και υποψήφιος με τη «Σύμπραξη Προοπτικής», η φωτογραφία του κ. Γκαντή χρησιμοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε χαρακτηρίζοντας την ως «Κοινωνία Κολλητών» – Ζητά να αφαιρεθεί άμεσα

fonirodopis.gr

Το εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα (15/4) με την παράταξη να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του με τις αφίσες που τοποθετήθηκαν.

Ανάμεσα σε αυτές, εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη αφίσα με τις φωτογραφίες υποψήφιων του συνδυασμού σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές για την οποία δεχθήκαμε παράπονα από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο με την «Σύμπραξη Προοπτικής» κ. Θεόδωρο Γκαντή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γκαντής είχε παραιτηθεί πριν καιρό από την «Κοινωνία Πολιτών» κατηγορώντας τότε την παράταξη και τον επικεφαλής της Γιώργο Πετρίδη για μεροληπτική συμπεριφορά όσον αφορά τις επιλογές του. Αν και εκλεγμένος πρώτος σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο κ. Γκαντής παραγκωνίστηκε, χωρίς κάποιο λόγο ή εξήγηση, γεγονός που τον ανάγκασε να χαρακτηρίσει την παράταξη ως «Κοινωνία Κολλητών».

«Για άλλη μια φορά δεν είμαστε ‘’όλοι μαζί και ενωμένοι’’. Πιστεύω ότι αρκούσαν οι φωτογραφίες 5-6 συμβούλων, των οποίων η αλαζονική και ιδιοτελή συμπεριφορά δημιουργούσε δυσαρέσκεια στη δήθεν ομάδα που θυμήθηκαν τώρα προεκλογικά να αναδείξουν.

Είναι πολιτικά ανήθικο να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία μου χωρίς να με ρωτήσουν ενώ είμαι υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην υποψηφιότητα μου. Ζητάω να αφαιρεθεί άμεσα», δήλωσε ο Θεόδωρος Γκαντής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ