ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα ονόματα 11 ακόμη υποψήφιων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η παράταξη του «Σπάρτακου»

FoniRodopis

Τα ονόματα 11 ακόμα εθελοντών, όπως τους αποκαλεί, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ανακοίνωσε την Δευτέρα 15 Απριλίου η δημοτική παράταξη του «Σπάρτακου».

«Κόντρα στην καθεστωτική νοοτροπία και τη λογική του βολέματος, θέτοντας μπροστά το έντιμο ΕΜΕΙΣ αντί του μίζερου ΕΓΩ, ένδεκα ακόμη συμπολίτες μας θέτουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Συντασσόμενοι σε μια Παράταξη Πολιτών και όχι σε ένα κομματικό παράρτημα, δίνουν αισιοδοξία στο αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα και θέτουν προ των ευθυνών τους όσους ακόμη διστάζουν», σημειώνει ο «Σπάρτακος».

Τα ονόματα των υποψήφιων:

Ο Παναγιώτης Καρακολίδης γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες, σπούδασε Φιλολογία στα Γιάννενα και παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. Εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση και από το 2000 υπηρετεί στην δημόσια ως φιλόλογος. Από το 2001 διαμένει μόνιμα στην Κομοτηνή. Εκλέγεται στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης  από το 2011 έως σήμερα, όπως και αντιπρόσωπος Ροδόπης σε τρία συνέδρια της ΟΛΜΕ και αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας σε δύο θητείες (2015-2018). Είναι πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού.

O Κώστας Παύλου είναι γιατρός, γενικός χειρουργός στο Νοσοκομείο Κομοτηνής από το 2010, με καταγωγή από τον  Ίασμο. Είναι παντρεμένος με την επίσης γιατρό Γ. Δαλματζή και έχουν έναν γιό. Πρωτοστάτησε στις λαϊκές κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό στη Ροδόπη.

Ο Χρήστος Σκέντο είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ήρθε οικογενειακώς από την Αλβανία το 1996. Είναι παντρεμένος με την βορειοηπειρώτισσα Μιρέλα κι έχει μαζί της δύο γιους, έναν αξιωματικό στον ελληνικό Στρατό και έναν μαθητή. Ζει στην Κομοτηνή και έχει εργαστεί σε διάφορες δουλειές. 

Ο Χρυσάφης Κολιντζαρίδης είναι γεννημένος στον Ροδίτη (1965) όπου και κατοικεί, υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό 28 χρόνια και τώρα, ως απόστρατος, ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι πατέρας δύο παιδιών  και …ήδη παππούς. Πολιτικά πέρασε πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 

Ο Γιώργος Καρακιουλάχης είναι γεννημένος στην Κομοτηνή (1964) και είναι επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ιχθυεμπόριο, ενώ παλιότερα εμπορευόταν ξηρούς καρπούς. Έχει έναν γιο, μία κόρη αλλά και 2 εγγονές. Είναι μέλος της Εθνοφυλακής.

Η Ελισάβετ Παρλάκ είναι Κωνσταντινοπολίτισσα Ρωμιά στην καταγωγή, και είναι μόνιμη κάτοικος Κομοτηνής από το 2004. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, διατηρεί δε μεσιτικό γραφείο στην πόλη.

Η Τασούλα Γεωργαντά κατάγεται από την Καβάλα και είναι εγκατεστημένη στην Κομοτηνή από το 1995. Ως πτυχιούχος της αγγλικής φιλολογίας εργάζεται στην Μέση Εκπαίδευση, ενώ έχει εκλεγεί και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ροδόπης. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Στον δημόσιο βίο είναι επίσης γνωστή από τη συμμετοχή της στον σύλλογο καλλιτεχνών «Αθηνίων» αλλά και στο Ωδείο Κομοτηνής.

Ο Νίκος Καρχαδάκης είναι συνταξιούχος υπάλληλος του οικονομικού κλάδου του ΟΤΕ, πτυχιούχος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών. Είναι γεννημένος στη Διώνη από γονείς πρόσφυγες από την Ανατολική Ρωμυλία. Παντρεμένος με την Αγγελική Καρχαδάκη με την οποία απέκτησε δύο παιδιά – και ήδη μία εγγονή. 

Η Εύη Μητσοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης  του ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε τεχνική εταιρεία και ως οδοντοτεχνίτης σε εργαστήριο της Κομοτηνής. Είναι έγγαμη με τρία παιδιά, ενώ είναι μέλος και διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων.

H Σμαρώ Δημαρά κατάγεται από την Μέστη και έχει ρίζες στη Σμύρνη και στην Ανατολική Ρωμυλία. Είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μέλος πολιτιστικών σωματείων της πόλης.

Ο Άρης Χαλδογερίδης – Γκρατσιάνο είναι γεννημένος το 1969 στην Ελβετία. Υπηρετεί στην εξωτερική φρουρά των φυλακών Κομοτηνής, είναι εθνοφύλακας και έχει δύο παιδιά. Είναι ταυτόχρονα γλύπτης μαρμάρου – ως τέτοιον τον παρουσίασε και το History Channel – αλλά και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, με δύο από τα παραμύθια του να έχουν γίνει και θεατρικές παραστάσεις.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ