ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη στήριξη της στον Διοικητή και στους εργαζόμενους του «Σισμανόγλειου», εξέφρασε η Ελ. Λαφτσή

fonirodopis.gr

Με τον Διοικητή του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργο Φιλιππίδη συναντήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή.

Η κ. Λαφτσή, συνοδευόμενη από μέλη της παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή», εξέφρασε την ετοιμότητα και διαθεσιμότητά της προκειμένου «ως νέα διοίκηση του Δήμου, να συμβάλλουμε με δημιουργικό και υπεύθυνο τρόπο ώστε ο Δήμος να ανταποκριθεί έγκαιρα στις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, που αποτελούσε ένα όραμα δεκαετιών για την τοπική κοινωνία».

Δεσμεύσεις που, όπως είπε, αφορούν την ολοκλήρωση των αναγκαίων υποδομών  που είναι προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου ιδρύματος (Μελέτες, βιολογικό καθαρισμό κλπ).

Στη συνάντησή με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, η υπ. Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους, τις ανάγκες που δημιουργούνται για επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό, τη σταθεροποίηση  του δημόσιου συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια με τις προσλήψεις προσωπικού, το νέο μηχανολογικό εξοπλισμό που δρομολογείται όπως και την ανακαίνιση των χειρουργείων, εξέφρασε τη στήριξή της στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους συνδημότες μας, ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους οικονομικά εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες της για το έργο που επιτελεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και όλο εν γένει το προσωπικό του Νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ