ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή για την «Ευρώπη την λαών»

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Παπαδημούλης και Ουφούκ Μουσταφά θα μιλήσουν την Κυριακή το πρωί σε εκδήλωση στη «Λέσχη Κομοτηναίων»

fonirodopis.gr

Περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη πραγματοποιεί ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Έβρο θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σουφλί και στην αίθουσα του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού «Τσιακίρη», και στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου με θέμα «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι – Πρόοδος ή Οπισθοδρόμηση» μαζί με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη και τη κα. Ουφούκ Μουσταφά.

Οι τρεις τους θα μετάσχουν στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ενώνουμε δυνάμεις – Για την Ελλάδα των πολλών – Για την Ευρώπη των λαών» που διοργανώνει στην Κομοτηνή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή 14/4 στις 11:30 στη «Λέσχη Κομοτηναίων».

Το δε απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 ο κ. Κουρουμπλής μαζί με τον κ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την κα. Μουσταφά θα μιλήσουν σε εκδήλωση – συζήτηση στο «Φίλοιστρον» που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ενώ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, μία ώρα νωρίτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ