ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ
fonirodopis.gr

Published

on

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής για την πενταετία 2014-2019 πραγματοποίησε η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Η κ. Καζάκου «ξεδίπλωσε» σε λίγη ώρα τις δράσεις της ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο αναφέροντας τις προτάσεις, τις δράσεις αλλά και την κριτική που ασκήθηκε όλα αυτά τα χρόνια στη Δημοτική Αρχή.

«Η διοίκηση του Δήμου περιορίστηκε σε απλή διαχείριση των θεμάτων, χωρίς ίχνος διεκδίκησης», είπε για να προσθέσει ότι «η πολιτική βούληση, οι επιλογές  του κου Πετρίδη και της ομάδας  του ήταν μια θητεία χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα. Το μοναδικό έργο που έχει σήμερα να εμφανίσει είναι η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου ασχολούνται μόνο με τους αριθμούς μεταφέροντας με επιπόλαιο τρόπο και ψευδή στοιχεία απόψεις σχετικά με τη  διαχείριση του  παρελθόντος. Χωρίς απαντήσεις  για το δικό τους έργο». 

Τόνισε, μάλιστα, ότι «ως αντιπολίτευση διεκδικήσαμε περισσότερα έργα απ’ ότι η διοίκηση Πετρίδη» ενώ αναφερόμενη στο απόθεμα των 8,5 εκ. ευρώ που φέρεται να υπάρχει σήμερα στα δημοτικά ταμεία η κ. Καζάκου επεσήμανε ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιστροφή από την κεντρική διοίκηση παρακρατηθέντων ποσών από το 2009 ύψους 4 εκ. ευρώ περίπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ