ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Κωστής Σιμιτσής: «Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες βλέπουν τα… κοπάδια να περνούν»

fonirodopis.gr

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση» επιρρίπτει στην Περιφερειακή  Αρχή «αδιαφορία, ανεπάρκεια και έλλειψη μαχητικότητας προς το Κέντρο»

Αδιαφορία, ανεπάρκεια και έλλειψη μαχητικότητας προς το Κέντρο επιρρίπτει στην Περιφερειακή Αρχή ΑΜ-Θ ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση» κ. Κωστής Σιμιτσής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με αφορμή τη βιολογική κτηνοτροφία εκτός του Χρήστου Μέτιου κατηγορεί επιπλέον και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του καθώς όπως λέει «αντί για έργο, κάνουν αγώνα για το ποιος θα επικρατήσει στην εσωκομματική αναμέτρηση».

Αναλυτικά, ο Κωστής Σιμιτσής αναφέρει:

«Στον ύπνο πιάστηκε για ακόμη φορά η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ αφού η περιοχή μας δεν εντάχθηκε στην πρόσκληση του αρμόδιου υπουργείου για την βιολογική κτηνοτροφία. Ένα μέτρο που αφορούσε πάντοτε όλη τη χώρα, αυτή τη φορά περιορίζεται μόνο στη Θεσσαλία και τη Δυτική Ελλάδα. Και δεν το αντιλήφθηκε κανείς τους.

Η εξέλιξη επιβεβαιώνει τους λόγους εξαιτίας των οποίων η Περιφέρειά μας συγκαταλέγεται στις φτωχότερες της Ευρώπης: αδιαφορία, ανεπάρκεια και έλλειψη μαχητικότητας προς το Κέντρο. Σε μια ολόκληρη θητεία δεν έχει φτιαχτεί από την Περιφέρεια ούτε μια ποτίστρα και το μόνο ‘’έργο’’ προς επίδειξη είναι η απώλεια πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Την ίδια στιγμή είδαμε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη να χρησιμοποιεί τη θεσμική του ιδιότητα για να παρουσιάσει έναν δήθεν προγραμματισμό. Με μια σημαντική όμως παρατήρηση: όσα ανακοίνωσε τώρα δεν απέχουν από αυτά που ανακοίνωσε τον Οκτώβριο 2017, όταν συμπλήρωνε ένα χρόνο στη θέση του περιφερειάρχη.

Οι χαμένες ευκαιρίες και η απουσία έργου, δεν χρεώνονται μόνο στον Χρήστο Μέτιο αλλά και στους μέχρι πρότινος συνεργάτες του, χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, που εξακολουθούν και είναι μέλη της ίδιας διοίκησης αλλά είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Αντί για έργο, κάνουν αγώνα για το ποιος θα επικρατήσει στην εσωκομματική αναμέτρηση. Είναι προφανές ότι δεν κάνουν τη δουλειά για την οποία ψηφίστηκαν. Τους αξίζει να ξαναψηφιστούν;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ