ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα αγωνιστικότητας προς τους υποψ. συμβούλους της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη»

FoniRodopis

«Αν κάθε υποψήφιος φέρει 130 ψήφους κατά μέσο όρο, θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή» – «Δεν πρόκειται να κάνουμε συμμαχίες και συνεργασίες ειδικού σκοπού»

Τον στόχο της υποψηφιότητας του για τις εκλογές στον Δήμο Κομοτηνής οριοθέτησε ο Τάσος Βαβατσικλής σε συνέντευξη του την Τρίτη 9 Απριλίου στο «Ράδιο Χρόνος 87,5».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής έστειλε επί της ουσίας μήνυμα αγωνιστικότητας στους υποψήφιους της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» καλώντας τους να βρεθούν στις επάλξεις ενόψει της τελικής ευθείας των δημοτικών εκλογών. «Αν κάθε σύμβουλος μας φέρει 130 ψήφους κατά μέσο όρο θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Βαβατσικλής.

Ο πρώην Δήμαρχος εκτιμά ότι με τη συγκέντρωση 7.500 περίπου ψήφων και ενός ποσοστού της τάξεως του 25% την πρώτη Κυριακή η παράταξη του θα καταφέρει να προκριθεί στον β’ γύρο, δεδομένου ότι αναμένεται πολυδιάσπαση του εκλογικού σώματος επειδή κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές έξι υποψήφιοι συνδυασμοί.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φέρει ως επακόλουθο, ενόψει της δεύτερης Κυριακής, τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα του κυρίως των παραδοσιακών ψηφοφόρων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, οι οποίοι και αναμένεται να τον υπερψηφίσουν εκλέγοντας τον εκ νέου Δήμαρχο.

«Συμμαχίες ειδικού σκοπού δεν κάνουμε»

Ο κ. Βαβατσικλής μίλησε παράλληλα και για την προοπτική συμμαχιών, που δημιουργούνται λόγω «Κλεισθένη», με άλλους συνδυασμούς. «Εμείς συμμαχίες και συνεργασίες ειδικού σκοπού δεν κάνουμε. Να σου δώσω μια Αντιδημαρχία ή την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου για να συνεργαστούμε, όχι δεν θα το κάνουμε» είπε ο πρώην Δήμαρχος για να προσθέσει ότι «εμείς θα έχουμε το πρόγραμμα μας και όποιος ασπάζεται τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του για τον πολιτισμό, την καθαριότητα, τα αδέσποτα, την τουριστική ανάπτυξη, τα ΑμΕΑ κλπ θα συνεργαστούμε μαζί του. Σκοπός μας είναι η προγραμματική σύγκλιση και όχι να συμμαχήσουμε με όποιον είναι φίλος μας».

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει κάποιο εκλογικό κέντρο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» απάντησε πως θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά καθώς όπως τόνισε «εμείς λεφτά δεν έχουμε αλλά έχουμε πολλούς φίλους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και για τον τρόπο με τον οποίον πολιτεύονται κάποιοι υποψήφιοι. «Εγώ δεν πρόκειται να πάω να μιλήσω ούτε σε τεμένη ούτε σε εκκλησίες. Δεν είμαι θρησκευόμενος αλλά τους ιερούς χώρους τους σέβομαι. Να σας πω ότι αν και είμαι φανατικός καπνιστής, δεν ανάβω τσιγάρο ούτε καν στον προαύλειο χώρο τους», επεσήμανε ο υπ. Δήμαρχος Κομοτηνής.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ