ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωπική επιλογή Μητσοτάκη για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη ο Κώστας Ιατρίδης

Οι όποιες δυσαρέσκειες ή παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί φαίνεται πως παραμερίστηκαν και η υποψηφιότητα του Αντιπτεράρχου ε.α. έχει «κλειδώσει» οριστικά

fonirodopis.gr

Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των εθνικών εκλογών έχει μπει ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ανά την Ελλάδα να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Στην περιοχή της Ροδόπης το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπως πληροφορούμαστε, είναι ολοκληρωμένο κατά 4/5 ενώ την τελευταία (αλλά όχι έσχατη) θέση αναμένεται να στελεχώσει γυναίκα που προέρχεται από τον χώρο της μειονότητας και με την οποία βρίσκεται σε επαφές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ένα από τα ονόματα που συζητούνται εδώ και καιρό είναι και αυτό του Κώστα Ιατρίδη, ο οποίος είχε απασχολήσει πριν λίγους μήνες την τοπική επικαιρότητα όταν, καταγγέλλοντας «αλαζονικές» συμπεριφορές, ανακοίνωσε την απόσυρση του ενδιαφέροντος του για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή.

Οι όποιες δυσαρέσκειες ή παρεξηγήσεις όμως είχαν τότε δημιουργηθεί φαίνεται πως παραμερίστηκαν και η υποψηφιότητα του κ. Ιατρίδη έχει «κλειδώσει» οριστικά καθώς, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, ο Αντιπτέραρχος ε.α. και νυν μέλος του Τομέα Άμυνας της ΝΔ αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν εκλογικά σενάρια και εκτιμήσεις καθώς επίσημες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν. Μιλώντας όμως με βάση τα σημερινά δεδομένα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πιο πιθανό είναι να δούμε τον κ. Ιατρίδη να διεκδικεί μια βουλευτική έδρα στην περιοχή μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ