ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης με την «Περιφερειακή Σύνθεση»

fonirodopis.gr

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης» παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των θέσεων της «Περιφερειακής Σύνθεσης», με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να αναφέρει στην εισαγωγή της ομιλίας του ότι «η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας αυθεντικά ανεξάρτητος συνδυασμός, μια καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν και να βρίσκουν λύσεις».

«Είναι καιρός», είπε «να ξεπεράσουμε τη μετριότητα και να πάρουμε τη τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, να διεκδικήσουμε, να συγκρουστούμε, να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις».

Χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε «Δεν είμαι ο εκλεκτός κάποιου. Είμαι εδώ γιατί με υποστηρίζετε εσείς και μου δίνετε δύναμη. Η δική σας δύναμη αρκεί για να αλλάξουμε την Περιφέρειά μας».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ροδόπης:

1. Γιουξέλ Εσάτ
2. Νικόλαος Ευκαρπίδης
3. Τζιχάν Ιμάμογλου
4. Εμρέ Μουσταφά
5. Ιωάννης Μωραΐτης
6. Σταυρούλα Πεχλεβάνη
7. Μιχάλης Ραγκούσης
8. Εμμανουήλ Ταπατζάς
9. Ριτβάν Χατζημεμέτ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ