ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής εξελέγη ο Δάμων Δαμιανός

fonirodopis.gr

«Θα λειτουργήσω συνθετικά προς πάσα κατεύθυνση ώστε ο γίγαντας λαός του ΚΙΝ.ΑΛ. να επιστρέψει στο χώρο του» – Κάλεσμα συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα Σιμιτσή για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής εκλέχθηκε ο Δάμων Δαμιανός κατά το πέρας του 2ου Συνεδρίου που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα στις 30-31 Μαρτίου.

Μιλώντας στη «Φωνή της Ροδόπης» για την εκλογή του και για το ρόλο που θα κληθεί πλέον να παίξει με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Δάμων Δαμιανός στόχευσε στη δημιουργία προϋποθέσεων μέσω μιας «δυναμικής βάσης που αφυπνίζεται» ώστε το Κίνημα Αλλαγής να καταστεί «ο καθοριστικός παίχτης για την επόμενη μέρα στην πολιτική σκηνή της χώρας».

«Αυτό το οποίο μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα λειτουργήσω συνθετικά προς πάσα κατεύθυνση ώστε ο γίγαντας λαός του Κινήματος Αλλαγής που είτε βρίσκεται σε ύπνωση είτε απέχει είτε ενδεχομένως έχει μετακινηθεί αλλού τα τελευταία χρόνια να δει ότι υπάρχει περιθώριο και να επιστρέψει και να δράσει και να λειτουργήσει και να διεκδικήσει», σημείωσε ο Δάμων Δαμιανός ο οποίος χαρακτήρισε την εκλογή του ως «μια καλή αφετηρία» προκειμένου να υπάρξει και τοπικά, στην περιοχή της Ροδόπης, μια αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά, αρχής γενομένης, από τις περιφερειακές εκλογές στις οποίες τόσο ο ίδιος όσο και ο μηχανισμός του Κινήματος Αλλαγής θα επικεντρωθούν ώστε να δώσουν μια «πνοή» στο εγχείρημα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κωστή Σιμιτσή.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι η απάντηση στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην Περιφέρεια οι δύο συντηρητικοί συνδυασμοί που κατέρχονται στις εκλογές και οι οποίοι λόγω της δημοσιότητας που έχουν και εξαιτίας του γεγονότος ότι διαθέτουν τη δυναμική της εξουσίας έχουν μια μεγαλύτερη προβολή. Αυτό αποτελεί μια φενάκη, μια επίπλαστη πραγματικότητα διότι σε πολιτικό επίπεδο δεν ακούμε θέσεις και προτάσεις και επιπλέον σε κάθε περίπτωση έχουμε και το έργο το οποίο είναι πολύ κατώτερο του αναμενομένου και της δυναμικής που έχει η περιοχή μας», τονίζει ο Δάμων Δαμιανός.

«Υπάρχει πολύ μεγάλο πολιτικό κενό για την Περιφέρεια» προσθέτει και επισημαίνει ότι «ο Κώστας Σιμιτσής έχει πολύ μεγάλη πείρα, θήτευσε επί 8 χρόνια δήμαρχος σε μια πολύ μεγάλη πόλη, η πολιτική και κοινωνική του εμβέλεια ξεπερνά τα στενά όρια ενός κόμματος. Εκτιμώ ότι η καταγραφή μας στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών θα είναι απολύτως θετική και υπάρχουν τα περιθώρια μέχρι και τις 26 Μαΐου να διευρύνουμε αυτήν την πολιτική και εκλογική μας επιρροή. Γι αυτό απευθύνω κάλεσμα σε πάρα πολύ κόσμο που βλέπει με ενδιαφέρον και με συμπάθεια το εγχείρημα αφύπνισης του Κινήματος Αλλαγής να γνωρίζει ότι η δυναμική που άντλησε κατά το παρελθόν το ΠΑΣΟΚ προερχόταν πρώτα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Τόσο στη Ροδόπη όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ώστε να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο αυτό με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές και τα καλύτερα δυνατά πρόσωπα προκειμένου να διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ