ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συναντήσεις ΟΕΒΕΣ Ροδόπης στην Αθήνα για το παραεμπόριο και την παραοικονομία

fonirodopis.gr

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες αντιπροσωπεία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης με αφορμή την εκδήλωση εορτασμού των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής  Αθηνών παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθος κυβερνητικών και πολιτικών αξιωματούχων.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, Ανέστη Βαφειάδη, τον Α’ αντιπρόεδρο Νίκο Ευκαρπίδη, τον Γ.Γ. Αθανάσιο Δεμίρη, το μέλος Δ.Σ. Γρηγόρη Τζενετίδη και το μέλος Δ.Σ. ΓΣΕΒΕΕ Αντώνη Καμπουρίδη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν  συναντήσεις με την Τομεάρχη Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη και τον Ευρωβουλευτή ΚΙΝΑΛ  Νίκο Ανδρουλάκη, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος με κυριότερα την παραοικονομία και το παραεμπόριο που πλήττουν  βάναυσα την περιοχή της Ροδόπης και την αγορά της, όπως επίσης και θέματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Δυστυχώς, όπως αναφέρουν τα μέλη της ΟΕΒΕΣ, δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση  με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ