ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Ψήφισμα ΕΙΕΤ για το θάνατο της Ελένης Αντωνιάδου

fonirodopis.gr

Η Κομοτηναία εκδότρια της εφημερίδας «Πρωία» διετέλεσε επί 20 χρόνια Γραμματέας και Ταμίας του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

Ψήφισμα για το θάνατο της Κομοτηναίας εκδότριας της εφημερίδας «Πρωία»,  Ελένης Αντωνιάδου, εξέδωσε το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

Η Κομοτηναία εκδότρια της ιστορικής εφημερίδας «Πρωία», η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 1 Απριλίου σε ηλικία 86 ετών, διετέλεσε επί 20 χρόνια Γραμματέας και Ταμίας του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

Η Ελένη Αντωνιάδου ανέλαβε τη δεκαετία του 1950 και για τέσσερις δεκαετίας την έκδοση της «Πρωίας» από τον πατέρα της Απόστολο Αντωνιάδη που εξέδιδε την ιστορική εφημερίδα από τα μέσα της δεκαετίας του 1920.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής επί δημαρχίας Ανδρέα Στογιαννίδη.

Το Ψήφισμα της ΕΙΕΤ:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνήλθε έκτακτα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της ΕΛΕΝΗΣ (ΝΙΤΣΑΣ) ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, επί χρόνια εκδότριας της ιστορικής εφημερίδας «ΠΡΩΙΑ» (με έδρα την Κομοτηνή), η οποία διετέλεσε επί 20 χρόνια Γραμματέας και Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

2. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα αδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ