ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δημ. Χαρίτου για ΝΟΔΕ Ροδόπης: «Αντί να δώσουν διευκρινίσεις μας πουλάνε και τρέλα»

fonirodopis.gr

«Τι ειρωνεία, εμφανίζονται προσβεβλημένοι από τις δηλώσεις γυναικών όλου του πολιτικού φάσματος, ακόμη και δικών τους», αναφέρει το μέλος της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ

«Αντί να διαψεύσουν ή να δώσουν διευκρινίσεις, μας πουλάνε και τρέλα» λέει ο Δημήτρης Χαρίτου για την προσπάθεια της ΝΟΔΕ Ροδόπης να κάνει στους πάντες μέχρι και μαθήματα ελληνικών προκειμένου να δικαιολογήσει τη δήλωση Μεϊμαράκη για τις υποψήφιες γυναίκες.

Αναλυτικά, το μέλος της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ σημειώνει:

«Fake news του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΟΔΕ Ροδόπης, οι δηλώσεις Μεϊμαράκη ότι ‘’οι γυναίκες επιλέγονται για να κοσμούν το ψηφοδέλτιο’’, που δημοσίευσαν τα τοπικά ΜΜΕ. Ο ίδιος μέσα στον οίστρο του προανήγγειλε στην ομιλία του την υπουργοποίηση του ‘’κολλητού του’’, ο οποίος βρίσκεται με δύο δικογραφίες στην πλάτη!!

Αντί λοιπόν να διαψεύσουν ή να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις, τι ειρωνεία, εμφανίζονται προσβεβλημένοι από τις δηλώσεις γυναικών όλου του πολιτικού φάσματος, ακόμη και δικών τους!

Και το ακόμη χειρότερο;; Πουλάνε και ‘’τρέλα’’! Μας παραπέμπουν στο λεξικό του Μπαμπινιώτη!!!! Ευχαριστούμε πολύ δεν χρειάζεται. Καταλάβαμε όλοι πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη ‘’κοσμούν’’!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ