ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σιμπέλ Μουσταφάογλου: «Ρατσιστικές οι απόψεις Μεϊμαράκη για τις υποψήφιες γυναίκες»

FoniRodopis

«Ευτελίζει και ισοπεδώνει τους αγώνες που επί δεκαετίες δόθηκαν για την ισότητα και τη Δημοκρατία» λέει η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

«Μεσαιωνικές» και «ρατσιστικές χαρακτηρίζει τις απόψεις Μεϊμαράκη για τις υποψήφιες, με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια γυναίκες, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση τονίζοντας πως η απόλυτη καταδίκη τέτοιων νοοτροπιών θα είναι διαρκής και έντονη.

Αναλυτικά, σημειώνει:

«Χωρίς να κρίνω τις προσωπικότητες των γυναικών που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια και γενικώς στο χώρο της ΝΔ, οι σημερινές (31/3) δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ από τη Ροδόπη είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Αφορούν όλες τις γυναίκες εντός και εκτός πολιτικής, τις οποίες ο κ. Μειμαράκης ευτελίζει, ισοπεδώνοντας τους αγώνες που επί δεκαετίες δόθηκαν για την ισότητα και τη Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να πάρει θέση και να εξηγήσει αν εξακολουθεί να θεωρεί τον κ. Μεϊμαράκη άξιο να εκπροσωπήσει το δήθεν φιλελεύθερο κόμμα τους στην Ευρώπη. Αν δεν πάρει θέση προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, τότε ταυτίζεται με τις μεσαιωνικές και ρατσιστικές απόψεις του εκλεκτού του. Μακάρι, τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτόν, να ήταν τόσο ‘’διακοσμητικοί’’ όσο εμείς, οι γυναίκες που συμμετέχουν στα κοινά, που αγωνίζονται για την καθημερινότητα, που απαιτούν από τους επαγγελματίες της πολιτικής τον στοιχειώδη σεβασμό. Η απόλυτη καταδίκη τέτοιων ντροπιαστικών νοοτροπιών θα είναι διαρκής και έντονη και θα μας βρίσκουν απέναντί τους».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ