ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Αφελείς όσοι Έλληνες πολίτες εμπιστεύτηκαν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ», λέει ο Μεϊμαράκης

Παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή άφησε το 2009 τα κρατικά ταμεία άδεια και με μεγάλο έλλειμμα και όμως παρ’ όλα αυτά αναρωτιέται μέχρι σήμερα για ποιο λόγο οι πολίτες δεν ψήφισαν τη ΝΔ – Άνοιγμα σε όσους «έκαναν λάθος» και ψήφισαν ΑΝΕΛ αλλά και σε κάθε Έλληνα ανεξαρτήτου ιδεολογίας που νιώθει Ευρωπαίος πολίτης

«Αφελείς» χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσους Έλληνες πολίτες εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 αλλά και αυτούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015 κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου αναρωτήθηκε «πως οι πολίτες είναι τόσο αφελείς και εμπιστεύονται τα άλλα κόμματα» αν και την εξήγηση στην απορία του την έδωσε μάλλον ο ίδιος καθώς λίγο νωρίτερα παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή άφησε το 2009 τα κρατικά ταμεία χωρίς λεφτά και με μεγάλο έλλειμμα.

«Τον Οκτώβρη του 2009 οδηγηθήκαμε σε εκλογές. Τότε, μια μερίδα πολιτών πίστεψε αφελώς ότι λεφτά υπάρχουν και έδωσε πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ. Αναρωτήθηκα και τότε αλλά και τώρα, εφόσον ήμασταν δύο κόμματα εξουσίας και το ένα λέει λεφτά υπάρχουν, εμείς γιατί να λέγαμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν; Δεν θέλαμε ψήφους; Και ρωτάω αυτούς που αφελώς πίστεψαν το ΠΑΣΟΚ και του έδωσαν την εξουσία δεν σκέφτηκαν ότι ένα άλλο κόμμα εξουσίας μας δίνει μία πρόταση αντιμετώπισης της κρίσης; Παρ’ όλα αυτά ψήφισαν και ο Παπανδρέου είπε αργότερα ότι λεφτά δεν υπάρχουν παρ’ ότι εμείς ενημερώσαμε για το μεγάλο έλλειμμα που υπήρχε», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Την ίδια «αφέλεια» ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αποδίδει και σε όσους πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015. Εξήρε την κυβέρνηση Σαμαρά που «έβαλε τη χώρα σε ένα ρυθμό, μείωσε τους φόρους και την ανεργία και έφερε επενδύσεις» και κατηγόρησε ταυτόχρονα τον Τσίπρα που «με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής» διέκοψε το «πετυχημένο» πρόγραμμα της τότε κυβέρνησης.

«Το 2012 υπήρξε μια μερίδα πολιτών και μας πίστεψε και ευτυχώς ήρθε τότε η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τον Αντώνη Σαμαρά όπου προχωρήσαμε σε ένα νέο προγραμματισμό. Και ενώ η χώρα προχωρούσε, το 2014 πήγαμε σε μείωση του ΦΠΑ εστίασης, του ΕΦΚ και άλλων φόρων και άρχισαν να έρχονται επενδύσεις και να μειώνεται η ανεργία, φάνηκε ότι η οικονομία μπήκε σε ένα ρυθμό και πάλι ο Τσίπρας με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής διέκοψε το πρόγραμμα.

Πρέπει όχι μόνο εμείς να λέμε την αλήθεια αλλά και οι πολίτες να αξιολογούν αυτά που ακούν. Να καταλάβουν γιατί κάποιος λέει αυτό και κάποιος άλλος μου χαϊδεύει τα αφτιά. Πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα σκίσει τα μνημόνια. Εμείς γιατί δεν το λέγαμε αυτό; Και πάλι μια μερίδα πολιτών πίστεψε τον Τσίπρα και σε συνδυασμό με μια άλλη μερίδα πολιτών που απείχε, δημιούργησε μια πλειοψηφία που κυβερνά 4 χρόνια και έχει πάρει αποφάσεις που για να τις διορθώσουμε μπορεί να κάνουμε πάλι πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ αναρωτιέμαι και πάλι, πως οι πολίτες είναι τόσο αφελείς και εμπιστεύονται ή θέλουν να ακούνε τέτοια ψέματα;», δήλωσε ο επικεφαλής του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου.

«Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη»

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ένιωσε ωστόσο την ανάγκη να απολογηθεί για τα όσα μνημόνια ψήφισε η ΝΔ τόσο ως κυβέρνηση όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας πως η ψήφος δόθηκε με το σκεπτικό να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Τον ψήφισαν, μας τον φόρτωσαν (σ.σ. τον Τσίπρα) και τώρα μας κάνουν κριτική», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ για να προσθέσει ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που επιβάλλαμε στον Τσίπρα να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και της ευρωζώνης. Εμείς με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή βάλαμε τη χώρα στην Ευρώπη και εμείς την κρατήσαμε.

Θέλω να απαντήσω και να διαλύσω ένα μύθο  που λένε ότι ψηφίσαμε τα μέτρα. Εμείς ψηφίσαμε συμφωνία και στόχους, όχι μέτρα. Στην πρώτη συμφωνία υπήρχαν μέτρα για τους αγρότες, για τους φαρμακοποιούς, για το πετρέλαιο και με δική μας πρωτοβουλία αφαιρέθηκαν για να ψηφίσουμε».

Άνοιγμα σε όσους «έκαναν λάθος» να ψηφίσουν ΑΝΕΛ

Σε όσους «έκαναν το λάθος» να ψηφίσουν ΑΝΕΛ αλλά και σε όσους πολίτες νιώθουν Ευρωπαίοι έκανε άνοιγμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καθώς όπως είπε σήμερα το δίλημμα δεν είναι «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο» αλλά διαφορετικό.

«Τώρα θα πάμε με μια άλλη διάθεση στις ευρωεκλογές. Το 2014 πήγαμε με το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο. Δημιουργήθηκαν και πολιτικές κινήσεις με εκείνο το δίλημμα, όπως οι ΑΝΕΛ που βρέθηκαν εκεί από ακραίοι, λαϊκιστές μέχρι αριστερούς που τους ένωσε το αντιμνημόνιο. Σήμερα διαλύονται» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος απευθυνόμενος στον ψηφοφόρο των ΑΝΕΛ είπε «μη στεναχωριέσαι που έφυγες, εδώ είμαστε για να σε ξαναδεχθούμε. Βεβαίως, το ιερό είναι το παν αλλά στο εκκλησίασμα μπορούμε να τον δεχθούμε. Ας γυρίσει αυτός στη ΝΔ και θα βρούμε το δρόμο. Και όχι μόνο αυτούς αλλά και πολίτες άλλων κομμάτων. Με ευκολία μπορούμε να τους ζητήσουμε, σήμερα που δεν υπάρχει το δίλημμα, να ψηφίσουν ΝΔ και πολύ περισσότερο στη Θράκη. Η ΝΔ στη Θράκη έχει αποδείξει ότι έχει το καλύτερο σχέδιο και μπορεί να το υλοποιήσει. Έχουν ήδη αποτελέσματα από τη δική μας πολιτική δράση και μπορούμε να τους το θυμίσουμε. Δεν μπορεί ο καθένας να παραδεχτεί εύκολα ότι έκανε λάθος που ψήφισε ΑΝΕΛ, άρα μπορούμε να του πούμε ότι τότε πίστευες αυτά και τους ψήφιζες, δεν θα τους πούμε βέβαια ότι καλά έκανες, αλλά σήμερα είναι διαφορετικά τα διλήμματα».

Το άνοιγμα πάντως του πρώην προέδρου της ΝΔ δεν περιορίστηκε μόνο στο δεξιό χώρο αλλά επεκτάθηκε και σε όσους νιώθουν Ευρωπαίοι καθώς σύμφωνα με τον ίδιο οι πολίτες δεν πρέπει να διαχωρίζονται με ιδεολογικά κριτήρια σε αριστερούς και δεξιούς αλλά σε «σοβαρούς» και «γελοίους».

«Θέλουμε να εκφράσουμε το μέσο Έλληνα Ευρωπαίο πολίτη. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω αυτές τις διαχωριστικές γραμμές που μας χωρίζουν που είναι τεχνητές όπως κεντρώος, δεξιός, αριστερός κλπ. Είναι άλλες οι διαχωριστικές γραμμές και πάνω σε αυτές πρέπει να παίξουμε, γιατί εγώ βλέπω γελοίους να ανήκουν σε όλο το φάσμα όπως βλέπω και σοβαρούς να θέλουν να τους εκπροσωπήσουμε και να είναι είτε αριστεροί είτε κεντρώοι είτε δεξιοί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προσπάθεια συσπείρωσης των «γαλάζιων» στελεχών

Να παραμερίσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς και να συσπειρωθούν γύρω από τη «μάχη» του κόμματος κάλεσε τα «γαλάζια» στελέχη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Απευθυνόμενος σε αυτά μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του, λέγοντας πως «δέχθηκα να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής όχι ως επικεφαλής αλλά με σταυρό προτίμησης γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους ότι πάω να βολευτώ. Και Πρόεδρος της Βουλής που ήμουν και μπορούσα να πάω στο Επικρατείας δέχτηκα να κατέβω τελικά με σταυρό και πολλοί τότε νόμιζαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν χρειάζεται σταυρό. Ήταν η μόνη φορά που ήρθα πέμπτος. Δεν με ενδιαφέρει όμως η σειρά που ήρθα. Ήταν η μόνη φορά που ήρθα πέμπτος αλλά ήταν η μόνη φορά που έγινα πρόεδρος της ΝΔ. Δεν έχει νόημα η σειρά αλλά η συμμετοχή. Να μπορείς να πεις ότι ήσουν παρών στη μάχη που δώσαμε για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Με ενδιαφέρει να εκλεγώ όμως το θέμα δεν είναι να εκλεγούμε αλλά να καταγραφεί μεγάλη νίκη της ΝΔ στις 26 Μαΐου για να πάρουν το μήνυμα όλοι ότι η Ελλάδα αλλάζει».

ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Επέστρεψε 40 ευρώ σε μπάρμαν μετά από 10 χρόνια

Με ένα γράμμα στο οποίο υπήρχε και το ποσό των 40 ευρώ, ο πελάτης έσπευσε να επιστρέψει τα χρήματα που δεν του ανήκουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέρασαν 10 χρόνια και ένας άνδρας στην Κρήτη επέστρεψε σε μπάρμαν 40 ευρώ που του είχε δώσει από λάθος για ρέστα. Ο Αριστοτέλης Τ. παραδέχεται ένα λάθος που έπραξε πριν πολλά χρόνια, ζητά ταπεινά συγγνώμη και αφού περιγράφει όσα έγιναν επανορθώνει το λάθος του.

Το γράμμα αναφέρει σύμφωνα με το zarpanews.gr:

«Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε. Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου.

Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ. Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα.

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω. Ταπεινά λοιπόν και με σεβασμό σου ζητώ να δεχθείτε αυτά τα 40 ευρώ».

Η απάντηση του μπαρ

Η πράξη του Αριστοτέλη έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό από την διοίκηση του μπαρ και η συνιδιοκτήτριά του Μαρίνα Μανωλαράκη την γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την έκπληξη, την χαρά της.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό το γράμμα με 40€ ήρθε από ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζω . Τον Αριστοτέλη . Ήρθε την στιγμή που είχα χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους … Αριστοτέλη σε Ευχαριστώ όχι για τα λεφτά … σε Ευχαριστώ γιατί μου ξανά έδωσες την ελπίδα….».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

YΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: 86 κρούσματα στη Ροδόπη

Συνολικά, 398 κρούσματα στην ΑΜΘ και 3.585 σε όλη τη χώρα – 36 νέοι θάνατοι και 348 διασωληνωμένοι

Δημοσιεύθηκε

στις

86 κρούσματα στη Ροδόπη και 398 συνολικά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ.

Σε όλη τη χώρα, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.585 , εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 711.128 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.107 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.555 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 348 (62.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 308 (88.51%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 40 (11.49%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.279 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 250 (ημερήσια μεταβολή +13.64%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 213 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Τα κρούσματα στην ΑΜΘ:

Δράμα 97
Έβρος 88
Θάσος 3
Καβάλα 57
Ξάνθη 67
Ροδόπη 86

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνουν την Εγνατία Οδό για να μεταφέρουν ανεμογεννήτριες

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα κλείσει εκ νέου το ίδιο τμήμα του οδικού άξονα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλειστό έμεινε για δύο ώρες το πρωί, από τις 8 έως τις 10, τμήμα της Εγνατίας Οδού, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Βέροιας και Πολυμύλου Κοζάνης, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η κυκλοφορία κατά το παραπάνω διάστημα διεξαγόταν από εναλλακτικό δρομολόγιο. Ανάλογες διελεύσεις θα γίνουν, κατά τις ίδιες ώρες, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή, οπότε θα κλείσει εκ νέου το ίδιο τμήμα του οδικού άξονα.

Ως εκ τούτου η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, απ’ όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

YΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: 58 κρούσματα στη Ροδόπη

Συνολικά, 337 κρούσματα στην ΑΜΘ και 3.407 σε όλη τη χώρα – 34 νέοι θάνατοι και 347 διασωληνωμένοι

Δημοσιεύθηκε

στις

58 κρούσματα στη Ροδόπη και 337 συνολικά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ο ΕΟΔΥ.

Σε όλη τη χώρα, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.407, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 707.587 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 144 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.646 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.519 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 347 (63.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 306 (88.18%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 41 (11.82%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.270 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 220 (ημερήσια μεταβολή +3.29%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 207 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Τα κρούσματα στην ΑΜΘ:

Δράμα 89
Έβρος 83
Θάσος 1
Καβάλα 39
Ξάνθη 67
Ροδόπη 58

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 ώρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Ροδόπη: Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό

ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Χανιά: Επέστρεψε 40 ευρώ σε μπάρμαν μετά από 10 χρόνια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ4 ώρες πριν

Διαδικτυακό σεμινάριο μηχανικών για τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου στην ΑΜΘ

ΞΑΝΘΗ4 ώρες πριν

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στο προαύλιο του σχολείου

ΡΟΔΟΠΗ5 ώρες πριν

Εντυπωσιασμένη η Ρένα Δούρου από το Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ7 ώρες πριν

Αποποίηση ευθυνών από Γκαράνη για τη διαχείριση των αδέσποτων

YΓΕΙΑ8 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 86 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ10 ώρες πριν

Με 2,1 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί η ΠΑΜΘ την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες πριν

Έκκληση Δούρου σε υγειονομικούς: «Εμβολιαστείτε, μη γίνεστε εργαλείο της κυβέρνησης»

ΕΒΡΟΣ1 ημέρα πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x