ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σε σύγχυση η ΝΟΔΕ Ροδόπης μπέρδεψε την Ελένη Λαφτσή με τη Βούλα Ελευθεριάδου

FoniRodopis

Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης για τη σεξιστική δήλωση που φέρεται να έκανε το πρωί της Κυριακής (31/3) από τον Ίασμο Ροδόπης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τη δήλωση για τις γυναίκες που «επιλέγονται μόνο για να κοσμούν το ψηφοδέλτιο» κατήγγειλε η πολιτευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου και αποκάλυψε ένα επίσης «γαλάζιο» τοπικό Μέσο, η «Πατρίδα».

Όπως ήταν φυσικό, από τη στιγμή που η δήλωση δεν διαψεύστηκε από κανέναν, κάθε πολίτης είχε το δικαίωμα να τη μεταφέρει και να τη σχολιάσει, όπως έκανε και η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή η οποία αρκέστηκε απλά σε ένα γενικόλογο σχόλιο σαν υποψήφια γυναίκα και όχι σαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και όμως, η ΝΟΔΕ Ροδόπης «εξαφάνισε» τελείως από το δελτίο Τύπου της την πολιτευτή της ΝΔ που αποκάλυψε την είδηση και κατηγορεί για «fake news» την Ελένη Λαφτσή και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια θα προσθέταμε εμείς…

Το δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Ροδόπης:

«Μας προσβάλει βαθιά ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η κυρία Λαφτσή, μπερδεύοντας την πολιτική με την παραπολιτική, αναπαράγοντας, κατά την προσφιλή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ,  fake news. Σεβόμενοι την ευαισθησία της για τους αγώνες του γυναικείου κινήματος θα της συστήναμε να διασταυρώνει πρώτα τις πληροφορίες της προτού προβεί στην αναπαραγωγή τους.

Όσο για αυτούς που παράγουν και αναπαράγουν τέτοιου είδους ειδήσεις θα τους συστήναμε να μελετήσουν καλύτερα την ελληνική γλώσσα.

Απόσπασμα από το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του κ. Γ. Μπαμπινιώτη

‘’Κοσμώ’’ : προσδίδω τιµή και δόξα µε την ύπαρξή µου.
‘’Διακοσμώ’’ : διατάσσω τα στοιχεία ενός χώρου ή µιας επιφάνειας κατάλληλα για την επίτευξη αισθητικώς αρµονικού αποτελέσµατος  ΣΥΝ. καλλωπίζω, στολίζω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ