ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1 μέχρι 7 Απριλίου

fonirodopis.gr

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Κρύο στις 5 Απριλίου, θα φέρει δυναμισμό, θάρρος, πρωτοποριακές ιδέες, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να βελτιώσετε τη ζωή σας, να βγάλετε από τη ζωή σας ότι παλιό σας εμποδίζει, σας στεναχωρεί, σας αφήνει πίσω και δεν σας βοηθάει να εξελίχθητε. Μπορείτε τώρα να βρείτε τρόπους για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας από τις πληγές του παρελθόντος, με θάρρος και δυναμισμό να κάνετε ένα καθαρό, εποικοδομητικό νέο ξεκίνημα.

Κριός

Είστε σε μία αντιφατική κατάσταση, νιώθετε ότι δεν σας φτάνουν οι ώρες για να κάνετε όσα πράγματα θέλετε, να κλείσετε εκκρεμότητες, να κάνετε συζητήσεις, μετακινήσεις, συναντήσεις, από την άλλη πλευρά θα είστε σε συναισθηματική απομόνωση, δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, δεν έχετε αυτοπεποίθηση, ο τρόπος σκέψης αυτό το διάστημα δεν σας βοηθάει να βλέπετε καθαρά την κατάσταση, η λογική και η ψευδαίσθηση βρίσκονται τώρα σε σύγχυση. Προσέχετε μην εμπλακείτε σε μυστικές συζητήσεις που θα αποδειχτούν εν τέλη εις βάρος σας.

Γενικά θα υπάρχει ένα θολό τοπίο με λάθη, εξαπάτησης, ψέματα, μην πιστεύετε ότι ακούτε, προσέχετε την υγεία σας. Ο Άρης, εξάγωνο με το Χείρωνα, θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τη σχέση σας με αδέρφια αλλά και να βρείτε νέους εποικοδομητικούς δρόμους για την εξέλιξή σας. Προσέχετε την ένταση και τον τρόπο που οδηγείτε. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου σας δίνει θάρρος και τόλμη για να κάνετε νέα ξεκινήματα, να πετύχετε τους στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ταύρος

Θα έχετε εσωστρεφή συμπεριφορά, θα θέλετε να κλείνεστε στον εαυτό σας, φόβοι και ανασφάλειες, προβλήματα του παρελθόντος, θα σας χαλάσουν τη διάθεση, θα νιώθετε καταπίεση από άτομα του κοινωνικού σας κύκλου και του περιβάλλοντός σας. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε συναντήσεις με φίλους, μπορείτε τώρα να λύσετε παρεξηγήσεις που είχατε με τους φίλους σας, να προγραμματίζετε εξόδους και εκδρομές μαζί τους.

Του δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή σε ότι λέτε και ότι ακούτε γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις, ψέματα και εξαπάτησης, μην εμπιστεύεστε την άποψη ή τη γνώμη κάποιου φίλου σας. Εσείς που είστε στις πρώτες μέρες του ζωδίου με τη διέλευση του Ουρανού από τον πρώτο οίκο σας, νιώθετε ότι σας πιέζει να ελευθερωθείτε από τα δεσμά που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας και δεν σχετίζονται με την προσωπικότητά σας, μπορεί τώρα να διαλύονται ορισμένες σχέσεις και να δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σας.

Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου μπορεί να σας φέρει ψυχολογική αναστάτωση, μελαγχολία, απογοητεύσει, κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν, και ίσως θα είστε ευάλωτοι ως προς την υγεία σας. Αυτό το διάστημα προσπαθήστε να μετατρέψετε σε δημιουργικότητα τη διαίσθησή και τις ιδέες σας, μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον φίλο ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο από μακριά που σας έχει ανάγκη και να ετοιμαστείτε για τα επόμενα βήματά σας.

Δίδυμοι

Ξεκινάει για εσάς μία ευχάριστη, δυναμική, αισιόδοξη εβδομάδα. Με τον Άρη στον πρώτο οίκο σας, έχετε δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά και είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, προσέχετε γιατί μπορεί να γίνεστε βιαστικοί, νευρικοί και να σας εξαπατήσουν. Θα κάνετε πολλές συναντήσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να βρείτε εκεί ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Μη δίνετε σημασία, μη ασχολείστε με ψέματα ή μικρότητες που θα ακούσετε από συνάδελφό σας, συνεχίστε το δρόμο σας και να είστε αδιάφοροι, κοιτάξτε να είστε σωστοί στο στόχο σας.

Η εργατικότητα, η συνέπεια όπως πάντα, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να έχετε ένα όμορφο κοινωνικό προφίλ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να ξεχωρίσουν ένα άτομο που τους ενδιαφέρει στις κοινωνικές σας εξόδους, στον επαγγελματικό χώρο ή ίσως σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 11ο οίκο σας θα φέρει νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, νέους φίλους, ευκαιρίες για να εξελιχθείτε, να γίνετε κοινωνικοί, να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, να ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα έχετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των φίλων. Αν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό χώρο πρέπει να το εξετάσετε πολύ καλά γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται ή να μη έχετε καθαρή εικόνα της κατάστασης.

Καρκίνος

Θα είστε σε μία αντιφατική κατάσταση, από τη μία ο Άρης στο 12ο οίκο θα δημιουργήσει φοβίες, ανασφάλειες, δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε να εκδηλώνεστε, νιώθετε κούραση ψυχική και σωματική, αυτό θα σας κάνει να έχετε νευρικότητα, άγχος που θα κλονίσουν την υγεία σας, να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Στο παρασκήνιο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη σας. Από την άλλη θα είστε δημιουργικοί, ερωτικοί, θα έχετε πολλές ιδέες, θα προγραμματίσετε ταξίδια με το αγαπημένο σας πρόσωπο και θα εκφράσετε την αγάπη σας, θα συναντήσετε ανθρώπους από μακριά, για τους αδέσμευτους υπάρχει ευκαιρία να γνωρίσουν τον έρωτά τους σε ένα ταξίδι. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δέκατο οίκο σας και θα φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα, να φύγουν από κοντά ότι σας ότι σας εμποδίζει και δεν σας εκφράζει, ίσως χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο το σύντροφο σας.

Λέων

Είναι ένα διάστημα που θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε, να αγωνιστείτε για τους στόχους σας, ίσως σταθείτε στο πλευρό κάποιου πολιτικού κόμματος που να αντιπροσωπεύει τις ιδέες σας, ίσως θα γνωρίσετε άτομα που έχουν τις ίδιες ιδέες με σας, προσέχετε μην είστε φανατικοί και επιβάλλετε τη γνώμη σας. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου γίνεται στον ένατο οίκο, θα σας φέρει αισιοδοξία, ανάγκη για νέα γνώση, νέες σπουδές, να τολμήσετε νέα πράγματα, ταξίδια μακρινά για να συναντήσετε ανθρώπους αγαπημένους, να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, να ονειρεύεστε, ίσως όμως κάποια από τα όνειρά σας να είναι απατηλά αυτό το διάστημα. Για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου, στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές, και εσείς θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε, θα έχετε προτάσεις για νέα πράγματα πιο εξελιγμένα. Θα κάνετε αυτό το διάστημα συζητήσεις, συναντήσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα, προσοχή στις εξαπατήσεις.

Παρθένος

Με τον Άρη στον δέκατο οίκο, έχετε δύναμη, αισιοδοξία, νιώθετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, έχετε αυτοπεποίθηση, πιστεύετε και μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να διεκπεραιώσετε ένα ζήτημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα υπάρχει αρκετή πίεση και υποχρεώσεις και ευθύνες στην καριέρα, στον επαγγελματικό σας χώρο. Συναντήσεις, γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποδεχτούν σημαντικές στην επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους, θα βρείτε χρόνο να κάνετε εκδρομές, ταξίδια,  να φροντίσετε και για την ξεκούραση σας.

Αυτές τις μέρες θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας, να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη, να οργανώσετε κάποιο ταξίδι. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άτομο και να κάνουν μία σχέση. Προσέχετε αυτές τις μέρες, μη δημιουργήσετε μία ψεύτικη, θολή εικόνα για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες, ότι ακούτε για αυτούς μπορεί είναι κάποιο ψέμα. Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει ο δρόμος για μία νέα συμφωνία που σχετίζεται με τα οικονομικά θέματα, αλλά μπορεί να φέρει και κοντά σας ένα πρόσωπο που θα σας στηρίζει οικονομικά.

Ζυγός

Για εσάς είναι μέρες για ταξίδια, επιμόρφωση, κάνετε όνειρα, φιλοσοφείτε, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα από μακριά, θα οργανώσετε μακρινά ταξίδια, θα κάνετε σπουδές, σεμινάρια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, προσέχετε μη παραβιάσετε τους νόμους και μπλεχτείτε με δικαστήρια. Θα έχετε απαιτήσεις και υποχρεώσεις στην οικογένεια, ίσως να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθεια και την συμπαράσταση σας, συναισθηματική και οικονομική, σε ένα άτομο της οικογένειας. Στο χώρο της εργασίας θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είχατε κάποιες διαφωνίες, οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία σχέση, αλλά θα έχετε τις επιφυλάξεις σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία και για βελτίωση των οικονομικών. Η Νέα Σελήνη θα φέρει ευκαιρίες για νέες εργασίες, για τους αδέσμευτους μία σημαντική σχέση στη ζωή τους.

Σκορπιός

Εσείς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου ή έχετε πλανήτες εκεί, νιώθετε, έχετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, γνωρίζετε νέους ανθρώπους με πρωτοποριακές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, κάνετε συναντήσεις, γνωρίζετε νέα άτομα και θα ερωτευτείτε. Προσέχετε μη σας εξαπατήσει οικονομικά κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, επίσης μην εμπιστεύεστε λόγια ή υποψίες από τρίτους για τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί μπορεί να μην έχουν βάση.

Ο Άρης από τον 8ο οίκο, θα αναζωπυρώσει το πάθος, θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας, για τους αδέσμευτους θα φέρει μία δυνατή σχέση στη ζωή σας, προσοχή αυτό το διάστημα στο πώς χειρίζεστε τα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου στον έκτο οίκο σας, θα φέρει νέα ξεκινήματα για όσους είναι σε αναζήτηση δουλειάς, ευκαιρίας για εργασία, θα έχετε ευκαιρίες να ασχοληθείτε με την εμφάνισή, με την φυσική κατάσταση του σώματός σας. Ίσως ξεκινήσετε κάποιο σπορ ή κάποιο χόμπι, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε την καθημερινότητα σας.

Τοξότης

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, προσέχετε την ένταση σας με το σύντροφο σας και με συνεργάτες γιατί μπορεί να φέρει και κρίση στις σχέσεις σας, πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε, να συνεργάζεστε με διάθεση, συντροφικότητα, κατανόηση και να μην είστε εξαρτημένοι από τη γνώμη και την άποψή τους. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειας, ίσως διαμορφώσετε και ομορφαίνετε το σπίτι σας.

Μπορείτε να λύσετε κάποια προβλήματα που είχατε το προηγούμενο διάστημα με κάποιο άτομο της οικογένειας. Η Νέα Σελήνη θα ανοίγει δρόμους για να καταφέρετε κάτι δημιουργικό, να ξεκινήσετε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιό, να κάνετε μια σχέση, να ερωτευτείτε. Μπορεί ένα παιδί σας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά βγαίνουν παλιές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τα οργανώσετε καλύτερα. Προσπαθήστε να φτιάξετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας περισσότερα.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις στη δουλειά, στην καθημερινότητα, οι προϊστάμενη σας ίσως έχουν απαιτήσεις από εσάς, προσέχετε μην έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Να προσέχετε την υγεία σας γιατί λόγω της εξάντλησης είστε επιρρεπείς σε μολύνσεις, πυρετούς και μικρά ατυχήματα. Να έχετε μία καλή διατροφή και να ξεκουράζεστε. Θα είστε κοινωνικοί, θα κάνετε ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις, ταξίδια, νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, θα συναντήσετε αδέρφια, συγγενικά πρόσωπα, μπορείτε τώρα να βελτιώσετε μία σχέση με αδέρφια ή με γείτονες, ακόμα και μία παρεξήγηση.

Για τους αδέσμευτους είναι πολύ καλές μέρες για να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε. Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου θα φέρει μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, μία ανακαίνιση, μετακόμιση, ένα νέο πρόσωπο, έναν απόγονο στην οικογένεια. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες, προσπαθήστε να σκέφτεστε πρακτικά και να είστε οργανωτικοί .

Υδροχόος

Ο Άρης από τον 5ο οίκο, σας κάνει πολύ δημιουργικούς, έχετε δύναμη, αισιοδοξία, μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα είναι πολύ ψηλά αυτό το διάστημα, είναι μία ερωτική, γόνιμη περίοδος της ζωής σας. Εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και στην καριέρα σας. Ίσως απομακρυνθούν άτομα της οικογένειας, ίσως ψυχρανθούν οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας ή να έχετε υποχρεώσεις σε άτομα της οικογένειας και να μην μπορέσετε να έχετε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου θα ανοίξει δρόμους για νέες γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις, μαθήματα, σεμινάρια για την μόρφωσή σας, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με γραπτά, με το εμπόριο, με επικοινωνία, με ταξίδια. Η Αφροδίτη από τον δεύτερο οίκο, θα σας βοηθήσει οικονομικά αλλά εσείς δεν έχετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, και γιατί επίσης  σκέφτεστε να βοηθήσετε τους άλλους με αυτά.

Ιχθείς

Για εσάς, θα είναι μία περίοδος με οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποια μετακόμιση, αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, βελτιώσεις, αυτό θα φέρει κούραση και ένταση, προσέχετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και μιλάτε με τα άτομα της οικογένειας. Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, είστε ρομαντικοί, ερωτικοί, τρυφεροί, μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να καταφέρετε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Η Νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου θα φέρει νέα ξεκινήματα στον τομέα του οικονομικών. Ο Ουρανός από τον τρίτο οίκο, θα φέρει νέους ανθρώπους, διαφορετικούς, στο δρόμο σας που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και ίσως να ερωτευτείτε. Ξαφνικές αλλαγές θα έρθουν στις σχέσεις σας με τα αδέρφια, με γείτονες, θα κάνετε νέα μαθήματα και σεμινάρια.

*Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Δία Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους Αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ