ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τη μονοδρόμηση της οδού Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή ζητάνε κάτοικοι της περιοχής

fonirodopis.gr

«Για τη διοίκηση του Δήμου, φαίνεται ότι τα έργα βιτρίνας όπως το ξήλωμα πλακών της κεντρικής πλατείας (που είναι μια χαρά) έχουν μεγαλύτερη σημασία», δηλώνει ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν

Τη μονοδρόμηση της οδού Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή ζητάνε κάτοικοι της περιοχής από την Δημοτική Αρχή, προκειμένου να επιτευχθεί η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της γειτονιάς και να μην ταλαιπωρούνται οδηγοί και περίοικοι.

Ο Κιαμήλ Σιτζάν Εμίν, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» της Ελένης Λαφτσή, σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Δήμος Κομοτηνής, οδός Φιλιππουπόλεως. Ένας δρόμος παραμελημένος από την διοίκηση του δήμου εδώ και χρόνια. Ένας δρόμος που χρήζει άμεσης μονοδρόμησης στην είσοδο σε αυτήν από την Καρυδιά. Σήμερα έτυχε να γίνω αυτόπτης μάρτυρας της πολύωρης ταλαιπωρίας των οδηγών αυτοκινήτων επειδή συναντήθηκε το λεωφορείο που μεταφέρει τους μαθητές του δημοτικού σχολείου “Μάστανλη” με το αστικό λεωφορείο του δήμου.

Βέβαια καθημερινά ταλαιπωρούνται οι δημότες όπως κι εγώ επειδή η διοίκηση του δήμου δεν μπαίνει στο κόπο να το μονοδρομήσει. Για τη διοίκηση του δήμου, φαίνεται ότι τα έργα βιτρίνας όπως το ξήλωμα πλακών της κεντρικής πλατείας (που είναι μια χαρά) έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Εντάξει, προεκλογική περίοδος είναι αλλά η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών έστω και προεκλογικά δεν έχει καμία σημασία;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ