ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αρωγός στο έργο του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου δηλώνει η Βούλα Ελευθεριάδου

fonirodopis.gr

Με τον διοικητή του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργο Φιλιππίδη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου η γιατρός και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου.

Κατά τη μακρά συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Φιλιππίδης ανέλυσε στην κ. Ελευθεριάδου την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, της παρουσίασε τα σχέδια του νέου Νοσοκομείου καθώς και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών παραθέτοντας της παράλληλα και τις σκέψεις του για την βελτίωση της τριτοβάθμιας περίθαλψης των κατοίκων της Ροδόπης.

Η κ. Ελευθεριάδου συνεχάρη τον κ. Φιλιππίδη για τις ενέργειες του τονίζοντας πως το θέμα της υγείας είναι υπερκομματικό  και πρέπει να έχει αποκλειστικά ως στόχο την όσο καλύτερη παροχή υγειονομικών υπηρεσιών προς τους Ροδοπίτες.

«Η δημιουργία του νέου νοσοκομείου  –παλιό αίτημα των κατοίκων της περιοχής- λαμβάνει επιτέλους σάρκα και οστά» είπε η κ. Ελευθεριάδου η οποία δεσμεύτηκε πως «από τη δικιά μου θέση, όποια και αν είναι αυτή, υπό την αυριανή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είμαι αρωγός και υποστηρικτής της έγκαιρης ολοκλήρωσης του έργου, που σύμφωνα με τις μελέτες τοποθετείται στο 2023».

Ιδιαίτερη επίσης βαρύτητα δόθηκε και στην πλήρη στελέχωση του νέου νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που για την κ. Ελευθεριάδου θεωρείται μείζονος σημασίας πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ