ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Στάχτη στα μάτια των πολιτών» τα προεκλογικά έργα της Δημοτικής Αρχής Κομοτηνής

fonirodopis.gr

«Στάχτη στα μάτια των πολιτών» χαρακτηρίζει η παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» τον οργασμό έργων που παρατηρείται τον τελευταίο μήνα στην πόλη της Κομοτηνής, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Η δημοτική παράταξη του Τάσου Βαβατσικλή μιλά για πρακτικές που δείχνουν ασέβεια απέναντι στους δημότες, τονίζοντας ειρωνικά ότι «αναμένουμε να βρουν τις απαραίτητες λύσεις αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα».

Δείτε την ανάρτηση του Χάρη Βαβατσικλή:

«Το ‘’Ξε-Κίνημα για την πόλη’’ δεσμεύεται και προτείνει: Προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές Εκλογές διάρκειας 6 μηνών τουλάχιστον!

Αφορμή για αυτή μας την απόφαση ήταν ο οργασμός ‘’έργων’’ που παρατηρείται τον τελευταίο μήνα από τη Δημοτική Αρχή των ‘’κουρασμένων’’ και των ‘’έχουμε 8.500.000€ απόθεμα’’…

Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και δεν είναι όλο αυτό το πανηγύρι (sic) απλά στάχτη στα μάτια των δημοτών (που ασφαλώς και δεν σέβονται με αυτές τις πρακτικές), τότε καλύτερα οι άλλοι συνδυασμοί να μην κατέβουν καν στις Εκλογές. Μην ανησυχείτε! Θα βρουν τις απαραίτητες λύσεις αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα! Αναμένουμε τους Rolling Stones ή τους Coldplay live στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής για τα Ελευθέρια….».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ