ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός δικηγόρος Δημήτρης Αρβανίτης

Θλίψη στον δικηγορικό -και όχι μόνο- κόσμο της Κομοτηνής προκάλεσε η είδηση το πρωί της Παρασκευής

fonirodopis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 30.03.2019 – 13:00

Θλίψη στον δικηγορικό -και όχι μόνο- κόσμο της Κομοτηνής προκάλεσε η είδηση το πρωί της Παρασκευής (29/3) της απώλειας του αγαπητού σε όλη την τοπική κοινωνία δικηγόρου Δημήτρη Αρβανίτη.

Γεννημένος το 1962 ο αγαπητός δικηγόρος ήταν γνωστός εκτός των άλλων για την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά και την πολιτική του δράση. Από τα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως μέλος της ΚΝΕ, αργότερα του ΚΚΕ και στη συνέχεια του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Αρβανίτης έδινε πάντα το «παρών» στους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης και του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:

Αυτό όμως το οποίο τον διέκρινε και τον έκανε αγαπητό στην τοπική κοινωνία ήταν το ήθος, η αξιοπρέπεια και η ανθρωπιά του. Συμπαραστεκόταν πάντα στους αδύναμους και στους μη έχοντες ενώ τυχαίνει να γνωρίζουμε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ίδιος προθυμοποιούνταν από μόνος του να προσφέρει αφιλοκερδώς τις νομικές του υπηρεσίες σε όποιον είχε ανάγκη.

Εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν ύστερα από νεκροψία, με τις πρώτες πληροφορίες πάντως από συναδέλφους του να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Συντετριμμένοι και εμείς από την απώλεια του, καθώς τον γνωρίζαμε προσωπικά, ευχόμαστε στον ίδιο καλό ταξίδι και στους οικείους και στα αγαπημένα του πρόσωπα, καλή δύναμη.

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 14:00 στο Ιερό Εξωκκλήσι Αγίου Αθανασίου στο Κόσμιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x