ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Σταθερούς και φορητούς υπολογιστές στο ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής προσέφερε η Alpha Πληροφορική Α.Ε.

fonirodopis.gr

Η απουσία υπολογιστών και η ανάγκη για ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες ώθησαν την εταιρεία στο να ανταποκριθεί στο αίτημα του υπεύθυνου πληροφορικής του Εργαστηρίου στους Υφαντές Ροδόπης

Σταθερούς και φορητούς υπολογιστές στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κομοτηνής στους Υφαντές Ροδόπης προσέφερε την Τετάρτη 27 Μαρτίου η Alpha Πληροφορική ΑΕ.

Η απουσία υπολογιστών και η ανάγκη για ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες ήταν αυτές που ώθησαν την εταιρεία στο να ανταποκριθεί στο αίτημα του υπεύθυνου πληροφορικής του Εργαστηρίου.

Με τη συνδρομή φίλων και πελατών της, που ανταποκρίθηκαν με τη σειρά τους στο ανοιχτό κάλεσμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώθηκε εξοπλισμός πληροφορικής για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο ειδικό σχολείο της περιοχής μας.

«Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν με χαρά και αντικατέστησαν αυτή την μικρή προσφορά με την καλύτερη ανταμοιβή, πολλά χαμόγελα. Ευχαριστούμε το προσωπικό και την διευθύντρια κα. Χριστίνα Πολίτη, για την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου ειδικής εκπαίδευσης, τα κεράσματα και τα μοναδικά πασχαλινά δώρα που μας χάρισαν.

Μικρή η προσφορά μας, μεγάλη η χαρά που μας πρόσφεραν τα παιδιά. Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε την καταπληκτική προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, που χρειάζεται την συμβολή -μικρή ή μεγάλη, ιδιωτική ή δημόσια- όλων μας», αναφέρει στην ανακοίνωση της η διεύθυνση της εταιρείας.

Σημείωση: H Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. είναι εταιρεία πληροφορικής με 20χρονη παρουσία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ολόκληρη τη Θράκη. Παράλληλα αποτελεί τον βασικό συνεργάτη της NOVA σε Ροδόπη και Έβρο (Καταστήματα Nova Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Πληροφορίες: www.alphait.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ