ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Υπόμνημα στον Δημήτρη Κουτσούμπα παρέδωσαν μέλη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ροδόπης

fonirodopis.gr

Από το Δεκέμβρη έχουν σταματήσει να πληρώνονται για τις συνεδρίες που πραγματοποιούν τα παιδιά τους στους εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές

Με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συναντήθηκαν την Πέμπτη (28/3) μέλη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ροδόπης προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα μέλη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Λαφτσή, παρέδωσαν στον Δ. Κουτσούμπα έναν υπόμνημα και ζήτησαν την παρέμβαση του ΚΚΕ στην κατεύθυνση επίλυσής τους.

Όπως ανέφεραν, από το Δεκέμβρη, με απόφαση του Υπουργείου, έχουν σταματήσει να πληρώνονται για τις συνεδρίες που πραγματοποιούν τα παιδιά τους στους εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές. Το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε απευθείας συμβάσεις με τους ειδικούς επιστήμονες, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουν οι γονείς και στη συνέχεια να αποζημιώνονται από το Ταμείο. Ομως αυτή η απόφαση δεν έχει μπει σε εφαρμογή. Ετσι οι γονείς αναγκάζονται να πραγματοποιούν τις αναγκαίες συνεδρίες για τα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα πληρωθούν.

Ζητούν από το υπουργείο να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι αναγκαίες εργοθεραπείες και λογοθεραπείες, χωρίς αποκλεισμούς παιδιών, λόγω οικονομικής αδυναμίας των γονέων τους.

Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχο υπόμνημα τα μέλη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ροδόπης έχουν παραδώσει επίσης και στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Φάηλο Κρανιδιώτη ενώ ανάλογες συναντήσεις θα επιδιωχθούν και με τους υπόλοιπους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων που θα επισκεφτούν την περιοχή μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ