ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δίπλα στους ανθρώπους της «τρίτης ηλικίας» ο Αντ. Γραβάνης

fonirodopis.gr

«Τέρμα η αδιαφορία και οι προφάσεις. Μπορούμε -και θα κάνουμε- την καθημερινότητά σας, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, καλύτερη. Το χρωστάμε σε εσάς που αποτελείτε την ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου», είπε ο υπ. Δήμαρχος στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας

Επίσκεψη στο Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Γραβάνης, πλαισιωμένος από υποψηφίους του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής».

Ο Αντώνης Γραβάνης βρέθηκε στο χώρο συνάντησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας των μελών του Κέντρου, συζήτησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας τους, αλλά και για επιμέρους ζητήματα που τους απασχολούν.

Πάντα δυναμικοί και έτοιμοι να επικοινωνήσουν να λύσουν τις απορίες τους, αλλά και να δώσουν «τα φώτα τους» στις νεότερες γενιές, άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του υποψηφίου δημάρχου, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του και φρόντισαν να του επιστήσουν την προσοχή σε ζητήματα που άπτονται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, υπενθυμίζοντας πως παρά τα χρόνια που κουβαλούν στις πλάτες τους, παραμένουν ενεργοί και απολύτως εναρμονισμένοι με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.

«Προτεραιότητα στον σχεδιασμό μας είναι να στηρίξουμε αυτές τις δομές του Δήμου, και να ενισχύσουμε την λειτουργία αυτών με περισσότερες δράσεις.  Οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε ως βασικό στόχο να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της πόλης και των οικισμών . Τέρμα η αδιαφορία, τέρμα οι προφάσεις. Μπορούμε -και θα κάνουμε- την καθημερινότητά σας, αλλά και την καθημερινότητα όλων μας, καλύτερη. Το χρωστάμε σε εσάς που αποτελείτε την ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου», δήλωσε ο Αντώνης Γραβάνης, απευθυνόμενος στους τιμητές της ζωής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ