ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Έρευνες για τις φόλες στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής ξεκίνησε η Αστυνομία

fonirodopis.gr

Σχηματίστηκαν δικογραφίες και κλήθηκαν μάρτυρες για κατάθεση – Αναζητούνται στοιχεία μέχρι και από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ενώ παρακολουθούνται από αστυνομικούς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έρευνες για τον εντοπισμό των ασυνείδητων που ρίχνουν φόλες στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής ξεκίνησαν οι Αστυνομικές Αρχές ύστερα από πιέσεις φιλόζωων και καταγγελίες που προηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης.

Όπως μαθαίνουμε, έχει δοθεί ήδη εντολή από ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας για σχηματισμό δικογραφίας για κάθε κρούσμα που καταγγέλλεται ή υποπίπτει στην αντίληψη των αστυνομικών.

Χαρακτηριστικό των ερευνών είναι ότι οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία μέχρι και από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ενώ παρακολουθούνται και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις πληροφορίες να λένε μάλιστα ότι η Αστυνομία διαθέτει λίστα με ονόματα υπόπτων.

Από μια ανάρτηση στο Facebook, που υπέπεσε στην αντίληψη των Αρχών, σχηματίστηκε πρόσφατα και μια αντίστοιχη δικογραφία. Η ανάρτηση έγινε την Παρασκευή 22 Μαρτίου στη σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» και αφορούσε φόλες στη Μεσσούνη Ροδόπης με θύματα ένα σκυλί και μία γάτα. Διαχειριστές της σελίδας κλήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν εξηγήσεις για το δημοσίευμα ενώ στάλθηκε και περιπολικό στη Μεσσούνη προκειμένου να ερωτηθούν κάτοικοι του οικισμού.

Έχουμε ασχοληθεί δημοσιογραφικά εκτεταμένα με το θέμα και έχουμε καταδικάσει πολλές φορές δημόσια ανάλογα περιστατικά οπότε χαιρόμαστε για την κινητοποίηση των Αρχών. Ευελπιστούμε να ευοδωθούν οι έρευνες ώστε να μπει επιτέλους ένα τέλος στην ασυδοσία και στα αλλεπάλληλα κρούσματα δολοφονιών, τα οποία εκτός των άλλων δυσφημούν την περιοχή μας ανά το πανελλήνιο με τον χειρότερο τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x