ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Σεμνή και εντυπωσιακή η Ειρήνη Τσακίρη έδωσε τη δική της λάμψη στην κατάθεση στεφάνων

fonirodopis.gr

Ξεχώρισε με το ήθος, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που την διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δικαιώνοντας τους διοργανωτές για την επιλογή τους να αναθέσουν σε αυτήν για ακόμη μια φορά την παρουσίαση της εκδήλωσης

Με ένα σεμνό και συνάμα εντυπωσιακό φόρεμα η έμπειρη δημοσιογράφος του STAR Βορείου Ελλάδος και του Maron News Ειρήνη Τσακίρη έδωσε τη δική της λάμψη στην τελετή κατάθεσης στεφάνων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/3) στο Ηρώο της πόλης αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονα.

Δίπλα στον Σάκη Χριστοδουλάκη, η αγαπητή συνάδελφος ξεχώρισε με το ήθος, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που την διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δικαιώνοντας τους διοργανωτές της παρέλασης για την επιλογή τους να αναθέσουν σε αυτήν για ακόμη μια φορά την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Χαιρόμαστε και εμείς με την επιλογή αυτή επειδή θεωρούμε ότι στο πρόσωπο της εκπροσωπούνται επάξια οι τοπικοί δημοσιογράφοι. Τη νιώθουμε δικό μας άτομο καθώς, σχεδόν καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η αγαπητή Ειρήνη βρίσκεται δίπλα μας στο μετερίζι του ρεπορτάζ, πάντα ευγενική και με το χαμόγελο στα χείλη, όπως φυσικά και τα περισσότερα παιδιά του χώρου και γι’ αυτό της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ