ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της εθνικής παλιγγενεσίας

FoniRodopis

«Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το μεταναστευτικό», είπε ο Γ.Γ. Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής – «Μέσα από τη σημερινή ημέρα ευαγγελίζεται η ελληνική ιστορία, το ελληνικό φιλότιμο και η αρχοντιά», δήλωσε ο Μαρωνείας Παντελεήμων

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθους κόσμου εορτάστηκε με κάθε επισημότητα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική παλιγγενεσία που ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Μαρτίου κορυφώθηκαν την Δευτέρα (25/3) με την παρέλαση των πολιτιστικών οργανώσεων, της φοιτητικής και μαθητικής νεολαίας, των σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στην παρέλαση στην Κομοτηνή ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της παρέλασης χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ως ένα «από τα πολύπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματα».

«Σε πολύ μεγάλο βαθμό φαίνεται πως αποτελεί πρόβλημα των επόμενων δεκαετιών και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να δίνουμε σωστές λύσεις. Αυτές οι λύσεις εναπόκειται στην Ε.Ε. περισσότερο. Η Ελλάδα αντιμετώπισε το μεταναστευτικό μέσα σε συνθήκες πολύ σκληρής οικονομικής κρίσης. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν γίνει πολύ σημαντικά πράγματα και υπάρχουν πολλά άλλα που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες σημειώνοντας ότι «η ελληνική ιστορία, το ελληνικό φιλότιμο και αρχοντιά ευαγγελίζεται μέσα από το μήνυμα της ημέρας και της λαμπράς αυτής εορτής, μέσα από τη θυσία των πατέρων και την ηρώων μας. Αυτό το ήθος, αυτή η λεβεντιά και αξιοπρέπεια ευαγγελίστηκε μέσα από τη σημερινή παρέλαση. Όλα αυτά τα μηνύματα πρέπει να εργαστούμε μέσα στη ψυχή μας με σκοπό να γίνουν δύναμη για ένα καλύτερο παρόν και ένα δυναμικότερο μέλλον για τον τόπο μας».

Τα ιδανικά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της αγάπης για την πατρίδας εξήρε, τέλος, στο μήνυμα του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης. «Τα ιδανικά, οι αξίες και οι θυσίες δεν χάνονται και αυτό πρέπει να θυμόμαστε όλοι για να έχουμε την πατρίδα μας ακέραια», σημείωσε.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ