ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

«Ξε-Κίνημα για την Πόλη»: Καταγγέλλει επιλεκτική προβολή των παρατάξεων από τοπικά ΜΜΕ

fonirodopis.gr

Οι προτάσεις της δημοτικής παράταξης για ένα μείζον πρόβλημα της πόλης, όπως είναι τα αδέσποτα, αγνοήθηκαν επιδεικτικά από Μέσα της Κομοτηνής

Την παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της ισομερούς και δίκαιης προβολής των δημοτικών συνδυασμών από τοπικά Μέσα, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Ξε-Κίνημα για την Πόλη».

Οι προτάσεις που κατέθεσε πρόσφατα ο Τάσος Βαβατσικλής για την αντιμετώπιση ενός μείζονος προβλήματος της πόλης, όπως είναι αυτό με τα αδέσποτα, αγνοήθηκαν επιδεικτικά από μερικά ΜΜΕ τα οποία επιλέγουν να ενημερώνουν επιλεκτικά τους αναγνώστες τους προβάλλοντας μόνο τις απόψεις και τις θέσεις των «εκλεκτών» τους.

Ο Χάρης Βαβατσικλής, γιος και συνεργάτης του επικεφαλής της παράταξης, καταγγέλλει την αντιδεοντολογική αυτή συμπεριφορά τονίζοντας ότι οι τακτικές των αποκλεισμών ενίοτε φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που κάποιοι προσδοκούν.

Με αφορμή την καταγγελία, θα θέλαμε να επισημάνουμε από την πλευρά μας ότι επιθυμία και επιδίωξη δική μας είναι η ισότιμη προβολή όλων, κάτι που έχουμε κάνει άλλωστε μέχρι σήμερα καθώς έχουμε φιλοξενήσει τις απόψεις και των έξι συνδυασμών.

Δείτε την καταγγελία του Χάρη Βαβατσικλή:

«Περί Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Κομοτηνής: Η νομοθεσία και η δημοσιογραφική δεοντολογία (η ποια;) επιβάλλουν την ισομερή και δίκαιη προβολή ΟΛΩΝ των δημοτικών συνδυασμών σε προεκλογική περίοδο.

Το ‘’Ξε-Κίνημα για την πόλη’’ μέσα στην εβδομάδα παρουσίασε τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του για τα αδέσποτα. Δεσμεύσεις – προτάσεις με απόλυτα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία της Κομοτηνής που όμως στην πλειοψηφία της τις πληροφορήθηκε από το facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Είχαν προηγηθεί οι προτάσεις του συνδυασμού του ΕΒΕΡ που ‘’έπαιξαν’’ σωρηδόν σε όλα τα ΜΜΕ και με βασικό σύνθημα ‘’Φέρτε τον μπόγια’’.

Από ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή των ‘’κουρασμένων’’ και των ‘’Έχουμε 8.500.000€ απόθεμα’’ δεν θα προτείνει τίποτα γιατί δεν μπορεί να προτείνει λύσεις σε ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε… ΠΡΕΠΕΙ τα ΜΜΕ του Δήμου μας να καταλάβουν ότι υπάρχουν άλλοι 4 συνδυασμοί – εκτός των 2 των ‘’’λαμπερών’’ και των ‘’εχόντων’’ – που έχουν προτάσεις και ΙΣΩΣ έχουν τις απαραίτητες λύσεις.

Ας τους ακούσει και αυτούς ο λαός του Δήμου μας. Έτσι κι αλλιώς αυτός θα αποφασίσει στο τέλος. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και στο Δημοψήφισμα με τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσαν. Θα επανέλθω… Με άλλο ύφος και αποδείξεις…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ