ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέα περιστατικά με φόλες σε αδέσποτα σε οικισμούς της Ροδόπης

fonirodopis.gr

Το ένα ξεψύχησε στην αυλή Αστυνομικού Τμήματος μέσα σε φριχτούς πόνους – «Έχει άραγε σχηματιστεί κάποια δικογραφία;» αναρωτιούνται τα μέλη της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»

Νέα κρούσματα με φόλες ενάντια σε αδέσποτα ζώα που σημειώθηκαν πρόσφατα σε οικισμούς της Ροδόπης φέρνει στο φως η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».

Τα μέλη της φιλοζωικής ομάδας με αφορμή τα συνεχιζόμενα περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων στην περιοχή μας, αναρωτιούνται τι ενέργειες κάνουν για την αντιμετώπιση τους οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές.

Δείτε τις αναρτήσεις:

«ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΟΥΝΗ
Την παράδοση πολλών οικισμών της Ροδόπης στο θέμα της φόλας εναντίον τετράποδων ζώων συνεχίζει επάξια και η Μεσσούνη Ροδόπης. Ένα σκυλί που ζούσε στα νεκροταφεία (ενοχλούσε τους … νεκρούς) και μία γάτα έφυγαν νεκρές τις τελευταίες ημέρες από φόλες. Φυσικά, οι ειδήσεις αυτές θα περνούσαν απαρατήρητες αν δεν μας ειδοποιούσαν από το χωριό. Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα για πολλοστή φορά: τι κάνει η ελληνική αστυνομία; τι κάνει η εισαγγελία; Και, άραγε, τι κάνουν οι ιερείς στα χωριά; Πότε θα προσθέσουν στο κήρυγμα τους το ότι να σκοτώνεις πλάσματα του θεού είναι αμαρτία και όχι θεάρεστη πράξη;»

«ΦΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ
Σήμερα το πρωί ένα αρσενικό σκυλί μπήκε στην αυλή του αστυνομικού τμήματος Σαπών και ξεψύχησε μέσα σε φριχτούς πόνους από φόλα. Άγνωστο αν έφαγαν φόλα και άλλα ζωντανά. Φανταζόμαστε ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ. Σαπών και ήδη γίνεται έρευνα για το δράστη. Ή όχι;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ