ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Για τα προβλήματα υποστελέχωσης του Δήμου Κομοτηνής ενημερώθηκε η Β. Ελευθεριάδου

fonirodopis.gr

Ανέλυσε στους εργαζομένους το πρόγραμμα της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον άμεσο εκσυγχρονισμό της για την τάχιστη διευθέτηση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες

Με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης συναντήθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Ελευθεριάδου.

Στην εκτενή συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα  όπως η υποστελέχωση των Δήμων και ειδικά των Τεχνικών Έργων και της Πολεοδομίας με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση στην διευθέτηση των υποθέσεων.

Επίσης εκ μέρους των εργαζομένων εκφράστηκαν  φόβοι και επιφυλάξεις τόσο για τις φημολογούμενες ιδιωτικοποιήσεις σε ορισμένους τομείς του Δήμου, όσο και για το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων και την αντικειμενικότητα αυτού.

Η κ. Ελευθεριάδου από την πλευρά της ανέλυσε στους εργαζομένους το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τοπική αυτοδιοίκηση το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον άμεσο εκσυγχρονισμό της για την τάχιστη διευθέτηση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, καθώς για την άρση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων ως προς την υλοποίηση των μεγάλων επενδύσεων.

«Προϋπόθεση όλων αυτών είναι η εργασιακή ειρήνη» τόνισε, και «θα εργασθούμε εντατικά πάνω σ αυτό τον τομέα.  Θέλουμε ένα κράτος φιλικό στον πολίτη, με λειτουργούς σωστά καταρτισμένους, στους οποίους θα παρέχονται όλες οι υλικοτεχνικές υποδομές προκειμένου να εκτελούν άμεσα το έργο τους», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ