ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στο πλευρό της διοίκησης του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου η ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

fonirodopis.gr

«Είναι σημαντικό να υποστηρίζεται στον ρόλο του από όλους τους φορείς, να μην απαξιώνεται η λειτουργία του, ούτε να επιφορτίζεται με καθήκοντα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του»

Τη συμπαράσταση της στο έργο του διοικητή κ. Γιώργου Φιλιππίδη και των εργαζομένων στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής εκφράζει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ροδόπης της ΝΔ.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο την Τετάρτη 20 Μαρτίου,  ο Πρόεδρος  κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Υγείας  της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Νικόλαος Χατζηκωνσταντίνου ενημερώθηκαν από τον κ. Φιλιππίδη για την λειτουργία του Νοσοκομείου καθώς και για τους λόγους παραίτησης τόσο του Διοικητή όσο και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κοσμά Φιλιππίδη.

«Η  υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του συστήματος υγείας τα τελευταία χρόνια, έχει φέρει σε δυσχερή θέση μεταξύ άλλων και το Νοσοκομείο μας.

Το Νοσοκομείο είναι το μοναδικό ίδρυμα δευτεροβάθμιας αλλά και σε μεγάλο βαθμό πρωτοβάθμιας περίθαλψης του νομού μας. Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό , αλλά και από την διοίκηση, ώστε παρά τις αντίξοες συνθήκες να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αποστολή του. Είναι επομένως σημαντικό να υποστηρίζεται στον ρόλο του από όλους τους φορείς, να μην απαξιώνεται η λειτουργία του, ούτε να επιφορτίζεται με καθήκοντα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του.

Η ΝΔ που σύντομα με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα είναι κυβέρνηση, θα εφαρμόσει το  πρόγραμμα της για την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, που θα ξεκαθαρίσει όλες τις αστοχίες στους τομείς αυτούς, με συνέπεια να προστατευτούν και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα Νοσοκομεία», σημειώνει στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ροδόπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ