ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό της Ρυίας Πατσατζή που διώκεται από τη διοίκηση του Ε.Κ. Κομοτηνής, ο Δημήτρης Χαρίτου

fonirodopis.gr

«Οφείλει η κοινωνία και οι θεσμοί της να υψώσουν το ανάστημά τους σε αυτή την εξοντωτική συμπεριφορά όσων ενεργούν στο όνομα του Εργατικού Κέντρου»

Στο πλευρό της εργαζομένης και συνδικαλίστριας Ρυίας Πατσατζή που διώκεται από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου τάσσεται το μέλος της Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ, Δημήτρης Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου κάνει λόγο για «αντεργατικό κατήφορο» της Διοίκησης του Ε.Κ. Κομοτηνής τονίζοντας πως η κοινωνία και οι θεσμοί της οφείλουν να υψώσουν το ανάστημα τους  σε «αυτή την εξοντωτική συμπεριφορά».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Χαρίτου αναφέρει:

«Δεν έχει τελειωμό το μαρτύριο της εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και συνδικαλίστριας Ρυίας Πατσατζή, μέλους της διοίκησης του ΕΚ και προέδρου σωματείου εργαζομένων.

Δεν είναι μόνο ότι ο πρόεδρος και η πλειοψηφία της Διοίκησης προχώρησαν στην αντεργατική απόλυση της εργαζόμενης, απόλυση που κρίθηκε παράνομη από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Σήμερα συνεχίζουν τον αντεργατικό τους κατήφορο, οδηγώντας την εργαζόμενη στα δικαστήρια με σωρεία αστήρικτων και πέρα από κάθε ηθική κατηγοριών, που ως μοναδικό στόχο έχουν την ηθική και οικονομική της εξόντωση.

Οφείλει η κοινωνία και οι θεσμοί της να υψώσουν το ανάστημά τους σε αυτή την εξοντωτική συμπεριφορά όσων ενεργούν στο όνομα του Εργατικού Κέντρου.

Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και θα βάλει ένα τέλος στο μαρτύριο της εργαζόμενης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ