ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του υπ. Δημάρχου Καβάλας Δημήτρη Βογιατζή

fonirodopis.gr

Η έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε διπλανά αυτοκίνητα ενώ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή» καταγγέλλει στοχοποίηση από παρακρατικούς

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Δημήτρη Βογιατζή, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο της πόλης της ανατολικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε διπλανά αυτοκίνητα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή» να καταγγέλλει στοχοποίηση από παρακρατικούς.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η κάθοδος μας στον Δήμο Καβάλας και η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος έχει ενοχλήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που στέλνει τους παρακρατικούς υπαλλήλους του να τρομοκρατήσουν για ακόμη μια φορά τον νόμιμο αγώνα μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε την δυναμική μας παρουσία στον Δήμο Καβάλας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πείσμα γιατί έχει ανάγκη ο τόπος μας από καθαρές λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων με οριστικές λύσεις και όχι με ημίμετρα. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό μας με σκοπό την ανάδειξη μιας σοβαρής ενωτικής δύναμης για να δώσουμε ένα καθαρό αγώνα ενάντια στην παρακμή που μαστίζει τον τόπο μας», δήλωσε για την επίθεση ο κ. Βογιατζής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ