ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Με χορηγούμενες αναρτήσεις στο Facebook προσπαθεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα

fonirodopis.gr

Άλλαξε το όνομα της παράταξης του επιχειρώντας να παρουσιαστεί ως κάτι το «νέο», περιορίστηκε για ακόμη μια φορά σε ευχολόγια, ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη για τη στήριξη όμως και πάλι… τα άκουσε!!!

Το επικοινωνιακό έλλειμμα που χαρακτηρίζει σχεδόν όλη τη θητεία του προσπαθεί να καλύψει τώρα, δύο μήνες πριν τις εκλογές, ο Χρήστος Μέτιος ο οποίος αποφάσισε να κάνει δυνατό μπάσιμο μέσω… Facebook.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του αρχηγού του ξεκίνησε, την Τρίτη 19 Μαρτίου, να προωθεί επί πληρωμή στους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης τις αναρτήσεις του προκειμένου να τους πείσει για την υποψηφιότητα του.

Περιοριζόμενος ωστόσο σε γενικόλογες τοποθετήσεις και ευχολόγια φανερώνει την αδυναμία του να απαντήσει επί της ουσίας με πολιτικά επιχειρήματα στην ανελέητη κριτική που δέχεται από τους εσωκομματικούς και εξωκομματικούς του αντιπάλους για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Άλλαξε το όνομα της παράταξης του σε «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» σε μια προσπάθεια να καπηλευτεί μεν την παράταξη του Γιώργου Παυλίδη και να παρουσιάσει ταυτόχρονα δε τη δική του ως κάτι το νέο και αποκομμένο από την παλιά ομάδα του εκλιπόντος Περιφερειάρχη η οποία στην πλειοψηφία της τάσσεται εδώ και καιρό απέναντι του.

«Ευχαριστώ θερμά τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την αμέριστη στήριξη της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η παράταξή μας, η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, ανανεωμένη σε πρόσωπα και εμπλουτισμένη με νέες ιδέες, έχει συγκεκριμένο Σχέδιο για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας τα επόμενα χρόνια. Τον Μάιο του 2019 η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση θα δώσει μία μεγάλη μάχη και θα πετύχει μία μεγάλη νίκη», λέει ο Περιφερειάρχης στο μήνυμα του.

Οι χορηγούμενες αναρτήσεις πάντως και τα ευχολόγια φαίνεται πως δεν έπεισαν τους χρήστες του Facebook, με κάποιους εξ αυτών μάλιστα να του τα σέρνουν με μάλλον άκομψο τρόπο.

Περιμένουμε τη συνέντευξη Τύπου του υποψήφιου Περιφερειάρχη προκειμένου να τον καλέσουμε να πάρει θέση για τις απαράδεκτες και αντεθνικές δηλώσεις Μητσοτάκη ο οποίος, προς τέρψιν του τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας, εξήγγειλε ούτε λίγο ούτε πολύ την ομογενοποίηση της μειονότητας και τον βίαιο εκτουρκισμό των Πομάκων μιλώντας για διδασκαλία μόνο της τουρκικής γλώσσας.

Εκτός φυσικά και αν ο ίδιος ακολουθήσει και σε αυτόν τον τομέα τα χνάρια του ανεκδιήγητου αρχηγού του και επιλέξει να εκτεθεί μόνο σε επίλεκτα ΜΜΕ και δημοσιογράφους όπως συνέβη πρόσφατα στην Ξάνθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ