ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ακτιβιστική δράση του Europe Direct Κομοτηνής κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων

FoniRodopis

Οι εθελοντές του Europe Direct Κομοτηνής θα ενημερώσουν τους πολίτες της Κομοτηνής σχετικά με το πολύπλευρο θέμα του ρατσισμού και των διακρίσεων που τα τελευταία χρόνια αναβιώνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με τις ασκούμενες φοιτήτριες Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ και τις εθελοντικές ομάδες του Κέντρου «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαιώματα του παιδιού» και «Κοινωνικών Θεμάτων», και με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής, της Περιφέρειας ΑΜΘ και των Νέων Ευρωπαίων Φεντεραλιστών (JEF Κομοτηνής), προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια ανάδειξης των διαστάσεων του ζητήματος του ρατσισμού, θα πραγματοποιήσει μια ακτιβιστική δράση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, με τίτλο «Ρατσισμός: Σταματάει με εμένα!».

Στο πλαίσιο αυτής της ακτιβιστικής δράσης, οι εθελοντές του Europe Direct Κομοτηνής θα ενημερώσουν τους πολίτες της Κομοτηνής σχετικά με το πολύπλευρο θέμα του ρατσισμού και των διακρίσεων που τα τελευταία χρόνια αναβιώνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Αναλυτικότερα, οι εθελοντές στην προσπάθεια τους να περάσουν ένα μήνυμα για τα ρατσιστικά στερεότυπα που κατακλύζουν την κοινωνία μας θα φορούν ταμπέλες με ρατσιστικά σχόλια που δέχονται κάποιες πληθυσμιακές ομάδες.

Στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από μια αντιρατσιστική καμπάνια του ΟΗΕ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό του κοινού, σχετικά με τις διακρίσεις.

Επιπλέον, ένας λευκός πίνακας θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αποτυπώσουν γραπτά τις σκέψεις τους για τον ρατσισμό και τα συναισθήματα που τους προκαλεί.

Τέλος, θα μοιραστούν ερωτηματολόγια στον κόσμο, με στόχο να «εξετάσουμε» τις γνώσεις και τις απόψεις τους σχετικά με ένα τόσο ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο κοινωνικό φαινόμενο. Τα αποτελέσματα αυτού, θα επεξεργαστεί και θα δημοσιεύσει η εθελοντική ομάδα «Επαφή με τα ΜΜΕ».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ