ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στη διάθεση του Υπ. Υγείας η παραίτηση του διοικητή του «Σισμανόγλειου», Γ. Φιλιππίδη

fonirodopis.gr

Είχε καταγγείλει αυταρχική συμπεριφορά και συκοφάντηση του έργου του «Σισμανόγλειου» από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης – Αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου για ανάδειξη νέου προέδρου

Πράξη τα όσα είχε προαναγγείλει την Παρασκευή 15 Μαρτίου έκανε ο κ. Γιώργος Φιλιππίδης ο οποίος κατέθεσε την Δευτέρα (18/3) στο Υπουργείο Υγείας την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η ενέργεια αυτή του κ. Φιλιππίδη γίνεται, όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην αυταρχική συμπεριφορά και στη συκοφάντηση του έργου του «Σισμανόγλειου» από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνα Μελισσάρη για το ζήτημα της φιλοξενίας ανηλίκων.

Η παραίτηση ωστόσο του διοικητή αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να μη γίνει αποδεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η οποία έχει ήδη λάβει πλήρως γνώση των γεγονότων και έχει εκφράσει, σύμφωνα και με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Αλέκο Σπανό, την πρόθεση της να «θωρακίσει» τόσο τη λειτουργία του «Σισμανόγλειου» όσο και τους εργαζομένους σε αυτό.

Εκτός του διοικητή του «Σισμανόγλειου», την παραίτηση του από τη θέση του για τον ίδιο λόγο είχε καταθέσει και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Κοσμάς Φιλιππίδης. Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/3) οι συνάδελφοι του προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ανεπιτυχώς όμως καθώς ο ίδιος εμμένει στην απόφαση του, και έτσι τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα συνεδρίαση με σκοπό την ανάδειξη μέσω αρχαιρεσιών του νέου προέδρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ