ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θεματοφύλακας της Δικαιοσύνης ο Εισαγγελέας Εφετών Θράκης, Γεώργιος Σκιαδαρέσης

FoniRodopis

Το υψηλό επίπεδο απονομής Δικαιοσύνης ενισχύει και το κοινό περί δικαίου αίσθημα μιας ευνομούμενης πολιτείας και μιας δίκαιης κοινωνίας

Έχουμε ασκήσει πολλάκις στο παρελθόν οξεία κριτική σε αποφάσεις δικαστών και εισαγγελέων, για τους οποίους θεωρούμε ότι η συμπεριφορά τους προσβάλλει το κύρος της Δικαιοσύνης καθώς φαίνεται να λειτουργούν μεταξύ άλλων με εκδικητική και τιμωρητική διάθεση, πράγμα αδιανόητο για δικαστικό λειτουργό.

Παρ’ όλες όμως τις περιπτώσεις κακοδικίας που βιώσαμε στο πετσί μας και τις οποίες καταγγείλαμε τόσο δημοσίως όσο και αρμοδίως, ανέκαθεν δηλώναμε την πίστη μας στη Δικαιοσύνη και πάντα λέγαμε πως υπάρχουν δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι με την αμερόληπτη και αδέκαστη κρίση τους τιμούν τον όρκο και το λειτούργημα τους.

Ένας από τους παραπάνω είναι και ο Εισαγγελέας Εφετών Θράκης κ. Γεώργιος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αποτελεί κατά την άποψη μας θεματοφύλακα της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος εξάλλου ήταν γνωστός στην περιοχή μας από την προηγούμενη αξιόλογη θητεία του στα δικαστήρια Κομοτηνής και η επιστροφή του πριν ένα χρόνο περίπου, αυτή τη φορά στη θέση του Εισαγγελέα Εφετών, δεν θα μπορούσε παρά να εκληφθεί από εμάς ως εγγύηση για τη δίκαιη εφαρμογή των νόμων.

Πρόσφατα, πολίτης ταλαιπωρήθηκε άθελα του από απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης εξαιτίας μιας -εκ παραδρομής- λανθασμένης αναγραφής σε δικαστικό έγγραφο. Με μια απλή αίτηση που κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης αναγνωρίστηκε άμεσα το δίκιο του, με τον κ. Σκιαδαρέση να επαναφέρει εκ νέου την υπόθεση προς συζήτηση στο Τριμελές Εφετείο Θράκης προκειμένου να ανακληθεί η προηγούμενη λανθασμένη απόφαση, όπως και έγινε.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η αποκατάσταση της αδικίας συντελέσθη σε χρόνο – ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα καθώς από την ημέρα που κατατέθηκε το αίτημα του πολίτη μέχρι τη νέα εκδίκαση μεσολάβησαν μόλις δύο εβδομάδες.

Το υψηλό επίπεδο απονομής Δικαιοσύνης, το οποίο επιτυγχάνεται πλέον στην περιοχή μας χάρη στην παρουσία του κ. Σκιαδαρέση, ενισχύει και το κοινό περί δικαίου αίσθημα μιας ευνομούμενης πολιτείας και μιας δίκαιης κοινωνίας.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 εβδομάδα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 μήνα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ1 μήνα πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ