ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 18 μέχρι 24 Μαρτίου

fonirodopis.gr

Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο σημαντικά γεγονότα, στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κριού όπου ξεκινάει η νέα Αστρολογική χρόνια και τη Πανσέληνο στις 21 Μαρτίου στον άξονα Ζυγού – Κριού. Είναι μία όμορφη στιγμή, όλοι μπορούμε να θέσουμε τους στόχους μας, ότι όμορφο θέλουμε να κάνουμε για τον εαυτό μας, για την εξέλιξή μας, για το μέρος που ζούμε, τώρα με δύναμη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, με αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε, να αφήσουμε πίσω ότι μας περιορίζει, να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος, να είμαστε δημιουργικοί και να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας, ξεκινάνε τα γενέθλιά σας. Χρόνια σας Πολλά! Αυτό το διάστημα θα έχετε αισιοδοξία, θα νιώθετε δυνατοί, θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα βάλετε καινούργιους στόχους, κάνοντας ξεκαθαρίσματα κρατάτε κοντά σας άτομα ή καταστάσεις που σας κάνουν χαρούμενους. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου στον άξονα Ζυγού – Κριού θα φέρει την ανάγκη να ισορροπήσετε μία σχέση, μία στενή συνεργασία ή ένα γάμο, χρησιμοποιήστε την ευγένεια και τη διπλωματία που κατέχετε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργια άτομα, ίσως έρθει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν που επιθυμείτε και θα σας ανανεώσει, αλλά και μία φιλική σχέση θα εξελίχθη σε ερωτική. Στα επαγγελματικά, θα κάνετε σταθερά βήματα για να πετύχετε τους στόχους, τώρα μπορείτε να οργανώσετε και τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 20 Μαρτίου με τον Ήλιο στον 12 ο οίκο σας θα έχετε μία εσωτερική ένταση, φόβους και ανασφάλειες. Τώρα μπορείτε, έχετε τη δύναμη, την αισιοδοξία, τη μεθοδικότητα να βάλετε σε τάξη υποθέσεις από το παρελθόν, είστε κοινωνικοί, θα συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους από το παρελθόν που με ιδέες τους θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και στο να προγραμματίσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Με την Πανσέληνο θα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής, υγείας, εργασίας, προσέχετε αυτό το διάστημα γιατί θα έχετε πολλές απαιτήσεις στο χώρο της εργασίας  και θα νιώθετε κόπωση, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Τα οικονομικά θα είναι καλά και σταθερά αυτό το διάστημα, στον αισθηματικό τομέα, για τους αδέσμευτους, θα υπάρχει μία γνωριμία, ένας έρωτας με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 20 Μαρτίου με τον Ήλιο στον 11ο οίκο σας, θα είστε δυναμικοί, κοινωνικοί, θα σας απασχολήσουν ομαδικές, συλλογικές δραστηριότητες, θα βγείτε με φίλους, θα αναθεωρήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού -Κριού είναι δημιουργική, ερωτική για εσάς. Θα κληθείτε να ισορροπήσετε μία ερωτική ή φιλική σχέση, ίσως κλίνετε ένα κύκλο που δεν έχει να σας δώσει κάτι άλλο. Οι αδέσμευτοι αυτή τη Πανσέληνο ίσως γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, επίσης ένα πρόσωπο που σας αγαπάει εδώ και καιρό μπορεί να εκφράσει τώρα ανοιχτά τον έρωτά του, επίσης μπορεί να έρθει ένας έρωτας  από το παρελθόν, ακόμα  και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε πρόσκληση από τον αγαπημένο σας για ένα μακρινό ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά και αναγνώριση από άτομα κύρους, είναι μια περίοδος έντονης κινητικότητας, με συζητήσεις, συναντήσεις για επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Η Πανσέληνος θα σας κάνει να νιώθετε διχασμό για το χρόνο που αφιερώνετε ανάμεσα στη καριέρα και το σπίτι. Πιθανόν αυτή τη περίοδο να κλείσετε μία υπόθεση που έχει να κάνει με το σπίτι, κάποιο άτομο της οικογένειας να αποφασίσει να μετακομίσει, μπορεί να φτιάξετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειας. Ένας φίλος μπορεί να επεμβαίνει στα ερωτικά σας και να σας δημιουργεί ένταση, αποφύγετε την ανασφάλεια, την ζήλια στη σχέση σας γιατί μπορεί να φέρουν άσχημα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Από τις 20 Μαρτίου νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι, θα έχετε φιλοσοφική και ταξιδιάρικη διάθεση είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Με την Πανσέληνο θα σας δοθεί η δυνατότητα να λύσετε ένα θέμα που έχει να κάνει με αδέρφια, αγαπημένους ανθρώπους, να έρθετε πιο κοντά μαζί τους, να συναντήσετε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Ένα οικονομικό θέμα θα φέρει ένταση στον επαγγελματικό χώρο, σε μια συνεργασία και στη σχέση σας. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, οι αδέσμευτοι νιώθουν την ανάγκη για συντροφικότητα. Πολύ σύντομα, ίσως ξαφνικά, θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα φέρει χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 20 Μαρτίου θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους. Ίσως θα έχετε κάποια οικονομική βελτίωση από χρήματα συντρόφου, δημοσίου ή κληρονομιές. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού θα φέρει στο προσκήνιο κάποιο οικονομικό θέμα το οποίο θα χρειαστεί να λύσετε, ίσως έχετε την ανάγκη να αγοράσετε ένα ακίνητο ή να κάνετε κάποια επένδυση. Θα βρείτε τώρα λύσεις και θα έχετε δυνατότητες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία συμφωνία που είχατε αφήστε στην άκρη το προηγούμενο διάστημα, μπορείτε επίσης να πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε. Για τους αδέσμευτους, ένας έρωτας δημιουργείται τώρα στον εργασιακό σας χώρο ή σε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο από τις 20 Μαρτίου στον έβδομο οίκο σας, θα σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε αν η σχέση που έχετε ή μία συνεργασία  σας καλύπτει, αν μπορείτε να κάνετε ευτυχισμένο το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ευνοούνται τώρα συναντήσεις, συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με σχέσεις ή συνεργασίες, έχετε τώρα τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις απόψεις των άλλων, να διαπραγματεύεστε καλύτερα και να εξελίσσεστε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού, επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σας, ειδικότερα εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Θα δώσετε τέλος σε κάποια σχέση που δεν σας καλύπτει, για να νιώθετε ελεύθεροι, να κάνετε νέα ξεκινήματα, να γνωρίζετε νέους ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Είστε σε μία ερωτική, δημιουργική, αισιόδοξη περίοδο στη ζωή σας, νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σας. Ίσως ένας έρωτας από τα παλιά, μπορείτε να αποφασίσετε για ένα γάμο, να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή να έρθει στη ζωή σας ένας απόγονος. Στο σπίτι και στην οικογένεια έχετε πολλές υποχρεώσεις ίσως χρειαστεί να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας, ίσως έχετε την ανάγκη για μία αλλαγή, για μετακόμιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας θα είναι σε θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας, της υγιεινής διατροφής αλλά και σε θέματα υγείας θα υπάρχουν πολλές αγγαρείες, υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να πάρετε. Η Πανσέληνος στις 21 Μαρτίου πραγματοποιείται στον 12 οίκο σας, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, επηρεάζει την ψυχολογία, τη διάθεσή, την συναισθηματική σας κατάσταση, θα είστε ευαίσθητοι και επιρρεπείς σε αλλεργίες, θα θέλετε να απομονωθείτε, να δημιουργείτε μοναχικά, είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να θεραπευτείτε ψυχολογικά, σωματικά και να ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα σας. Αυτό το διάστημα άτομα της οικογένειας, θα σας στηρίξουν ψυχολογικά και οικονομικά και εσείς μπορείτε να ομορφύνετε και να ανακαινίσετε το χώρο του σπιτιού. Προσέχετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Τα δημιουργικά σας σχέδια καθυστερούν, στα ερωτικά, ένας έρωτας έρχεται από το παρελθόν και σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα εσείς θα έχετε χαρούμενη διάθεση, αισιοδοξία, ζωντάνια. Έμπνευση για νέα σχέδια, δημιουργικά, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, θα παίξετε, θα διασκεδάσετε. Μπορεί να έρθει στη ζωή σας μία φιλική σχέση από το παρελθόν, θα συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να εκφράσετε και να διεκδικήσετε τώρα αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε. Στο χώρο της εργασίας θα έχετε πολύ δουλειά, πολλές ευθύνες αλλά και ένταση με άτομα που δουλεύετε μαζί, προσέχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με άτομα της οικογένειας. Πολλά απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές θα υπάρχουν στο χώρο της εργασίας, της καθαρότητας και της υγείας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στο Κρύο και στο τέταρτο οίκο σας θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας, ίσως οι άλλες σας υποχρεώσεις να σας έχουν απομακρύνει από την οικογένειά, τώρα χεριάζετε να τους δείχνετε την αγάπη, τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Θα σας απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία ή μια κληρονομιά. Μπορείτε τώρα να βρείτε την ασφάλεια, την ηρεμία, στο χώρο της οικογένειας. Η πανσέληνος στις 21 Μαρτίου επηρεάζει τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ίσως κλείνει ένα κεφάλαιο για να ανοίξει κάτι καινούριο, ίσως τα προβλήματα στην οικογένειά σας έκαναν να αμελήσετε τη καριέρα, τα επαγγελματικά και αυτό έφερε ένταση και προβλήματα. Για τα αισθηματικά σας είναι μία στιγμή που νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε μία σχέση. Για τους αδέσμευτους ο Άρης από τον πέμπτο οίκο σας θα φέρει έναν δυνατό έρωτα, καλό είναι να κάνετε σταθερά βήματα, μη βιαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στον 3ο οίκο σας, θα νιώθετε ότι δεν έχετε χρόνο να κάνετε όσα θέλετε, γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε, να συναντήσετε αδέρφια, αγαπημένα πρόσωπα και γείτονες. Θα προγραμματίσετε εκδρομές και ταξίδια , θα ασχοληθείτε με γραπτά, με σεμινάρια, με το εμπόριο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε σπουδές, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, πτυχία, νομικές υποθέσεις, να οραματιστείτε, να κάνετε μακρινά ταξίδια. Η Αφροδίτη από το πρώτο οίκο, σας κάνει γοητευτικούς, αισθησιακούς, εκφράζετε τώρα αυτό που νιώθετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες, αλλά και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, ένας έρωτας έρχεται στη ζωή σας. Προσέχετε την ένταση με άτομα της οικογένειας, γιατί μικρά, ασήμαντα πράγματα μπορεί να φέρουν ένταση στην οικογένεια. Προσέχετε μικρά ατυχήματα στο σπίτι.

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις 20 Μαρτίου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, αγορές, θα κάνετε ένα προϋπολογισμό, μπορείτε να βρείτε λύσεις για καθημερινά οικονομικά ζητήματα. Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά που σχετίζονται με  τους άλλους. Ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα χρέος ή οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τους άλλους για να τα λύσετε. Θα σας επηρεάζει και στα συναισθηματικά, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι για μία σχέση σας. Στα αισθηματικά θα έχετε διλήμματα και συγκρούσεις και θα προτιμήσετε να απομονωθείτε. Θα έχετε πολλές συναντήσεις, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί αλλά θα έχετε και πολλή ένταση, προσέχετε τον τρόπο που μιλάτε και το πως οδηγείτε.

*Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Δία Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους Αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ