ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Επαφές Γιάννη Λεβέντη για ζητήματα ΑμΕΑ και Ειδικής Αγωγής στον Δήμο Κομοτηνής

FoniRodopis

Οι εκπρόσωποι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα προβλήματα σε συνδυασμό με προτάσεις αντιμετώπισής τους, με πρώτο βήμα συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες

Κύκλο επαφών με φορείς που έχουν έδρα το Δήμο Κομοτηνής ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Γιάννης Λεβέντης με σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη των προβλημάτων και των τρόπων αντιμετώπισής τους.

Για το σκοπό αυτό στο διάστημα από  27 Φεβρουαρίου μέχρι 13 Μαρτίου 2019 συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμΕΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, με μέλη του Δ.Σ  του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ», με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ).

Η ενημέρωση αφορούσε  ζητήματα των ΑμΕΑ και της Ειδικής Αγωγής με το περιεχόμενο των συζητήσεων να αντανακλά την πραγματικότητα στο Δήμο Κομοτηνής και ευρύτερα στους συγκεκριμένους τομείς (ΑμΕΑ Ειδική Αγωγή). Αναδείχθηκαν τα προβλήματα που απαιτούν λύσεις, άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Οι εκπρόσωποι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δεσμεύτηκαν να αναδείξουν τα προβλήματα σε συνδυασμό με προτάσεις αντιμετώπισής τους, με πρώτο βήμα συνέντευξη τύπου τις επόμενες μέρες.

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ