ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Φαβορί για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ο Χριστόδουλος Τοψίδης, σύμφωνα με στοιχηματικές εταιρείες

fonirodopis.gr

Αγορά για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα διενεργηθούν στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο άνοιξαν πρόσφατα οι στοιχηματικές εταιρείες.

Σύμφωνα με την ελληνική στοιχηματική εταιρεία «Stoiximan» φαβορί για να κερδίσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης, η υποψηφιότητα του οποίου προσφέρεται σε απόδοση 1,75 ενώ δεύτερη σε πιθανότητες είναι η επικράτηση του Χρήστου Μέτιου η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2,50.

Η πιθανότητα νίκης του Κώστα Κατσιμίγα προσφέρεται σε απόδοση 8,50 ενώ ως αουτσάιντερ εμφανίζεται η υποψηφιότητα του Κώστα Σιμιτζή με απόδοση 50,00.

Αξιοσημείωτο ωστόσο της αγοράς είναι ότι η εταιρεία «Stoiximan» εξακολουθεί να προσφέρει για ποντάρισμα την επιλογή του Δημήτρη Πέτροβιτς παρ’ ότι ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η κοινή του κάθοδος στις εκλογές με τον νυν Περιφερειάρχη.

Δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο καθορίστηκαν οι αποδόσεις από τους «oddsmakers» για τη συγκεκριμένη αγορά, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι στοιχηματικές εταιρείες σπάνια κάνουν «δώρα» με υπερεκτιμημένες αποδόσεις (τα λεγόμενα value bets) ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο είθισται να μεταβάλλουν άμεσα τις αποδόσεις τους προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η παρακολούθηση πάντως της διακύμανσης των παραπάνω αποδόσεων μέχρι την ημέρα της κάλπης αποκτά ενδιαφέρον καθώς η διαφορά των δύο πρώτων θεωρείται, στοιχηματικά τουλάχιστον, ανατρέψιμη.

Δείτε ΕΔΩ την αγορά στοιχήματος της εταιρείας «Stoiximan»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ