ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Για τα προβλήματα των Σαπών ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Ευκαρπίδης

fonirodopis.gr

Στο καφέ «Da Luz» του Νίκου Ευκαρπίδη έκανε μια σύντομη στάση το πρωί της Παρασκευής (15/3) ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στις Σάπες στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εισήλθε με τη συνοδεία του στο κατάστημα προκειμένου να χαιρετήσει και να συνομιλήσει με θαμώνες και ο Νίκος Ευκαρπίδης, όντας πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Σαπών, δεν έχασε την ευκαιρία να του κεράσει ένα καφέ αλλά το κυριότερο, να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της περιοχής.

«Κύριε πρόεδρε, μη σας ξεγελά η εικόνα των Σαπών σήμερα. Ο κόσμος που βλέπετε είναι επειδή λειτουργεί σήμερα το παζάρι, τις άλλες μέρες δεν υπάρχει τίποτα» είπε ο Νίκος Ευκαρπίδης ο οποίος ανέπτυξε τους προβληματισμούς του για την υποβάθμιση της περιοχής και το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στις Σάπες.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος ρώτησε τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Σαπών αν γίνονται καλές επιλογές στην Περιφέρεια με τον Νίκο Ευκαρπίδη να απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια «εγώ πάντα κάνω καλές επιλογές, να ξέρετε είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη».

Οι δύο άνδρες, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Λευτέρης Αυγενάκης, αν και αιφνιδιάστηκαν από την απάντηση την αντιμετώπισαν ευδιάθετα με τον πρόεδρο της ΝΔ να ανταπαντά πως «το θέμα μας είναι οι βουλευτικές εκλογές, για την αυτοδιοίκηση ότι αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες» και τον Νίκο Ευκαρπίδη να καταλήγει ευχόμενος στον Μητσοτάκη την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την περιοχή να είναι πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ