ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αναφορά κατά της Εισαγγελέως Μελισσάρη καταθέτει το Δ.Σ. του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου

«Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης μας συκοφαντεί με τον χειρότερο τρόπο. Οι πρακτικές της δεν αρμόζουν σε δικαστικό λειτουργό, θα ζητήσουμε την προστασία του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης» δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Φιλιππίδης ο οποίος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Την αυταρχική συμπεριφορά της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνας Μελισσάρη κατήγγειλε την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Διοικητής του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργος Φιλιππίδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Η καταγγελία αφορά την ακατανόητη επιμονή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης να στέλνει προς φιλοξενία υγιή ανήλικα παιδιά στο «Σισμανόγλειο» ύστερα από την απομάκρυνση τους από το οικογενειακό τους περιβάλλον, γεγονός για το οποίο αντιδρούν τόσο ο κ. Φιλιππίδης όσο και η ιατρική υπηρεσία και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

«Σε σοβαρό κίνδυνο εκθέτουν την υγεία ανήλικων παιδιών οι παραγγελίες της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνας Μελισσάρη για τη φιλοξενία τους, ύστερα από την απομάκρυνση τους από το οικογενειακό τους περιβάλλον, στο ‘’Σισμανόγλειο’’ Νοσοκομείο Κομοτηνής. Χαρακτηριστική η περίπτωση 4χρονου κοριτσιού το οποίο εισήλθε, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, υγιέστατο στο Νοσοκομείο και τελικά αρρώστησε εξαιτίας της έκθεσης του σε ένα νοσηρό περιβάλλον όπου υπήρχαν ήδη αρκετά νοσηλευόμενα παιδιατρικά και παθολογικά περιστατικά, λόγω και της έξαρσης της εποχικής γρίπης», γράφαμε σχετικά σε άρθρο μας πριν μία εβδομάδα.

«Παρεμβαίνει στο έργο μας, μας συκοφαντεί με τον χειρότερο τρόπο, θα ζητήσουμε την προστασία του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης»

«Αυτό που κάνει είναι να κάνει μονολόγους και να λέει όπως θέλει τα πράγματα συκοφαντώντας και παραπληροφορώντας το έργο της διοίκησης και των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Αυτές οι πρακτικές δεν αρμόζουν σε δικαστικό λειτουργό» είπε ο κ. Φιλιππίδης για να προσθέσει ότι η κ. Μελισσάρη δείχνει «εμπάθεια και εμμονή» τόσο εναντίον του ίδιου όσο και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σε συνάντηση της κ. Μελισσάρη με κοινωνικούς λειτουργούς την Πέμπτη 14 Μαρτίου, η Εισαγγελέας είπε για τον κ. Φιλιππίδη «να παραιτηθεί εφόσον δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πράξω και να το κάνω και άμεσα αλλά δεν θα το κάνω επειδή το λέει η κ. Μελισσάρη. Θα το κάνω αν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και επειδή δεν μπορώ να κάνω πράγματα που οι αρχές και οι αξίες μου δεν το επιτρέπουν», είπε ο διοικητής του «Σισμανόγλειου».

Αναλυτικά, ο κ. Φιλιππίδης δήλωσε:

«Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για κάποια θέματα που έχουν προκύψει με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, θέματα που ήδη προϋπήρχαν. Υπήρχε μια αρνητική άποψη της Εισαγγελέως για το Νοσοκομείο. Το Νοσοκομείο σε κάθε εισαγγελική παραγγελία που μας στέλνει κάνει ότι είναι δυνατό ώστε αυτή να διεκπεραιωθεί και μάλιστα πολλές φορές υπερβάλλουμε και τον εαυτό μας. Παρ’ όλη τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται, παρ’ όλο που οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό για να εξυπηρετήσουν ανάγκες που δεν είναι στις αρμοδιότητες του Νοσοκομείου Κομοτηνής, καθώς είναι ένας χώρος για ασθενείς και το τι προβλέπεται να γίνεται μέσα σε αυτό καθορίζεται από τον οργανισμό του και τους νόμους. Έχοντας ωστόσο κοινωνική ευαισθησία και κάνοντας υπέρβαση εξυπηρετούμε πολλές περιπτώσεις όπως παιδιών που μας έρχονται με εισαγγελικές παραγγελίες, περιπτώσεις αστέγων, κακοποιημένων γυναικών και είμαστε πάντα της άποψης σε μια μικρή κοινωνία όλοι να συνεργαζόμαστε ομαλά, με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων που έχουν κοινωνικές ανάγκες.

Δυστυχώς, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Μελισσάρη όλη αυτήν την προσπάθεια την ακυρώνει συνεχώς, καταφέρεται εναντίον του Νοσοκομείου, εναντίον των εργαζομένων, των γιατρών, της διοίκησης.

Μάλιστα χθες (14/3) συγκέντρωσε κοινωνικούς λειτουργούς που εργάζονται σε διάφορους φορείς και έκανε ένα σωρό αδικαιολόγητα παράπονα και καταφέρθηκε για άλλη μια φορά εναντίον της λειτουργίας του Νοσοκομείου λέγοντας ότι δεν λειτουργεί τίποτα. Το ίδιο έκανε και πριν μια εβδομάδα σε ένα σεμινάριο για θέματα αναδοχής και υιοθεσίας, πάλι με κοινωνικούς λειτουργούς. Το βασικό σε όλα αυτά είναι ότι δεν καλεί ποτέ το Νοσοκομείο ώστε να υπάρχει ένας αντίλογος.

Αυτό που κάνει είναι να κάνει μονολόγους και να λέει όπως θέλει τα πράγματα συκοφαντώντας και παραπληροφορώντας το έργο της διοίκησης και των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Αυτές οι πρακτικές δεν αρμόζουν σε δικαστικό λειτουργό, οι εξουσίες στη χώρα μας είναι διακριτές μεταξύ τους.

Εμείς από την αρχή δείχνουμε πάντα καλή θέληση για συνεργασία, το επιδιώξαμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε ανταπόκριση. Υπάρχει μια εμπάθεια, μία εμμονή που δυστυχώς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Έχουμε απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που μας έχει θέσει η κ. Μελισσάρη και έχουμε θέσει τα επιχειρήματα μας και τους λόγους σε κάποια θέματα που έχουμε αντίθετη άποψη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει ο ένας να παρεμβαίνει στο έργο του άλλου, να συκοφαντεί με τον χειρότερο τρόπο και να λέει πράγματα που δεν ισχύουν.

Στη χθεσινή συνάντηση αναφέρθηκε σε μένα προσωπικά και είπε ότι αν δεν μπορώ να διοικήσω, να παραιτηθώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πράξω και να το κάνω και άμεσα αλλά δεν θα το κάνω επειδή το λέει η κ. Μελισσάρη. Θα το κάνω αν πιστεύω ότι αυτό είναι σωστό για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και επειδή δεν μπορώ να κάνω πράγματα που οι αρχές και οι αξίες μου δεν το επιτρέπουν.

Δεν μπορώ να δεχτώ τα παιδιά που έρχονται στο Νοσοκομείο ύστερα από μια κακοποίηση, να συνεχίσει αυτή η κακοποίηση να υφίσταται. Σκεφτείτε ένα παιδί που νιώθει αυτή την κακοποίηση σπίτι του, να πηγαίνει ένα περιπολικό να το παίρνει, να μπαίνει σε ένα περιβάλλον όπως του νοσοκομείου και μετά να καταλήγει σε ένα ίδρυμα.

Έχουμε προτείνει να έρχονται τα παιδιά εδώ, να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά να πηγαίνουν σε κάποιο ίδρυμα και κατόπιν για αναδοχή εφόσον είναι οριστική η απόφαση αφαίρεσης της επιμέλειας τους. Όσο είναι στο νοσοκομείο τα παιδιά έχουν την πλήρη φροντίδα. Έχω ρωτήσει την κ. Μελισσάρη, σε μια κλινική με 15 νοσηλευόμενα παιδιά ποιος θα έχει την ευθύνη της φύλαξης των παιδιών όταν τις απογευματινές και βραδινές ώρες υπάρχουν 1-2 νοσηλεύτριες; Δεν έχω λάβει ποτέ απάντηση.

Ακόμα και για τις μεταφορές των παιδιών που δεν είναι δική μας αρμοδιότητα ποτέ δεν είχαμε ούτε μια ενίσχυση και ποτέ δεν δεχθήκαμε έναν έπαινο. Έχουμε πει ότι είμαστε πάντα υπέρ των συνεργασιών αρκεί να υπάρχει καλή θέληση».

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, το Δ.Σ. του «Σισμανόγλειου» συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα και όπως σημείωσε ο κ. Φιλιππίδης «θα καταθέσουμε αναφορά εναντίον της κ. Μελισσάρη στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης από τον οποίον θα ζητήσουμε την προστασία του».

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis/

TOPNEWS

Οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας για την ανεύρεση ανιθαγενών μουσουλμάνων της Θράκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσιο τέλος για την περίπτωση μουσουλμάνου Θρακιώτη που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια από το 2004 με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε

Ήταν η χούντα που αφαίρεσε την ιθαγένεια της Μελίνας Μερκούρη και ήταν όλος ο πολιτισμένος κόσμος που καμάρωσε τότε τη γενναία στάση της σπουδαίας Ελληνίδας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είχαν την ίδια «τύχη», από τότε που εφαρμόστηκε το προεδρικό διάταγμα του 1927 μέχρι και το 1955, οπότε και αντικαταστάθηκε με το εξίσου κατάπτυστο άρθρο 19, που παρέμεινε σε ισχύ μέχρι και το 1998, οπότε και καταργήθηκε από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη.

Μόλις χθες (3/4), όμως, έληξε αίσια άλλη μία από τις ακραίες περιπτώσεις αναλγησίας και νομικής αυθαιρεσίας του ελληνικού κράτους κι έγινε έτσι άλλο ένα μικρό βήμα αποκατάστασης του κράτους δικαίου.

Μουσουλμάνος Θρακιώτης που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία και του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια με το διαβόητο άρθρο 19 επειδή… ξενιτεύτηκε, όπως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εκείνες τις δεκαετίες, ζούσε από το 2004 στη Θράκη χωρίς ελληνική ιθαγένεια.

Το Συμβούλιο Ιθαγένειας είχε απορρίψει δύο φορές την αίτηση ανάκτησης της ελληνικής του ιθαγένειας, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Ίσως το Συμβούλιο Ιθαγένειας αφουγκράστηκε τη συγκινητική ομιλία του βουλευτή στο βήμα της Βουλής για το δράμα μερικών δεκάδων ανιθαγενών της Θράκης ή κατανόησε επιτέλους το προφανές της μη εφαρμογής του άρθρου 19 στις περιπτώσεις όσων ξενιτεύτηκαν, για παράδειγμα στη Γερμανία, και πολύ περισσότερο όσων ζουν στην Ελλάδα.

Ρωτήσαμε τον Ειδικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη, σχετικά με το ζήτημα της τύχης αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ως «ανύπαρκτοι» πολίτες στη χώρα τους:

«Τα ζητήματα ιθαγένειας που ανακύπτουν με τους μουσουλμάνους της Θράκης διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά όσους ζητούν ανάκτηση της ελληνικής τους ιθαγένειας, την οποία έχουν απολέσει με το άρθρο 19 και ζουν ιδίως στην Ελλάδα ως ανιθαγενείς.

Από το 2007, άρχισε η ιθαγενειακή αποκατάσταση αυτών των περιπτώσεων και η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά έχει γίνει. Φαίνεται όμως ότι εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες δεκάδες άτομα που διαβιούν στη Θράκη σε καθεστώς ανιθαγένειας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πληροφορίες αυτές μας έρχονται έμμεσα, από άλλα υπουργεία και υπηρεσίες, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν αιτηθεί την ανάκτηση της ιθαγένειάς τους.

Για να λυθεί το ζήτημα, καθώς εικάζουμε ότι πρόκειται για κοινωνικά αποκλεισμένα πρόσωπα, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, θα αποσταλούν οδηγίες στη Διεύθυνση Ιθαγένειας με χωρική αρμοδιότητα τη Θράκη, με σκοπό την «ανεύρεσή» τους και την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο έγγραφο θα γίνεται ανάλογη προσπάθεια «ανεύρεσης» ανιθαγενών από τα διάδοχα κράτη της πρώην ΕΣΣΔ. Η δεύτερη αφορά όσους αιτούνται τη διαπίστωση της ελληνικής τους ιθαγένειας, για παράδειγμα ένα τέκνο που γεννήθηκε πριν χάσουν οι γονείς του την ιθαγένεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή ορθής εφαρμογής της νομοθεσίας, έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην αποκατάσταση της νομιμότητας, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν. Και, για να προλάβω την ερώτησή σας, φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, σε ανεπαρκή γνώση μιας δαιδαλώδους νομοθεσίας».

Πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Ανανεώθηκε η θητεία του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πετυχημένο έργο του Σελήμ Ισά στη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής αναγνώρισε η κυβέρνηση, η οποία ανανέωσε τη θητεία του στη θέση του προέδρου για ακόμα ένα έτος.

Με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα η οποία δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου ορίστηκαν εκ νέου τα πέντε τακτικά και τα δύο αναπληρωματικά μέλη της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, τα οποία είναι:

Τακτικά μέλη
Ισά Σελήμ του Βελή
Βετάτ Ρετζέπ του Αλή
Χουσεΐν Κιρ Αχμέτ του Χασάν
Σαλή Σαλή του Μουσταφά
Αχμέτ Σολάκ Σακήρ του Χασάν

Αναπληρωματικά μέλη
Γιουσούφ Οσμάν του Χουσεΐν
Ριτβάν Εμίν Ναζίφ του Γιουσούφ

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Την παραλία του Προφήτη Ηλία καθάρισαν μέλη του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής ένωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Πανελλαδική εθελοντική δράση «Let’s do it Greece»!

Νωρίς το πρωί συναντήθηκαν όλοι στα Γραφεία του Συλλόγου και ξεκίνησαν προς την παραλία του Προφήτη Ηλία. Εκεί, αφού μοιράστηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, άρχισε η περισυλλογή σκουπιδιών. Δυστυχώς ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος, ωστόσο όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο Let’s do it Greece!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς εθελοντές, στους γονείς τους, αλλά και σε όλους που πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TOPNEWS

Μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής θα εκπροσωπήσει την ΠΑΜΘ σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγχαρητήρια επιστολή για τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Βασιλική Κουτάνη η οποία θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί, εξέδωσε η Διεύθυντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή:

«Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης θα ήθελα να συγχαρώ τη μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής Φωτεινή Βασιλική Κουτάνη για το εξαίρετο κείμενό της με το οποίο θα εκπροσωπήσει όλα τα σχολεία της Περιφέρειας ΑΜΘ στον πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί. Το κείμενό της κατάφερε να συγκεράσει επιτυχώς την επιστημονική γνώση με τη δημιουργική γραφή, αναδεικνύοντας με ευαισθησία τον αγώνα της Μαρίας Κιουρί ως γυναίκας που αψήφησε πολλές κατεστημένες αντιλήψεις της εποχής της και διέπρεψε στον επιστημονικό στίβο. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους προσωπικούς αγώνες της μαθήτριάς μας, ένας από τους οποίους είναι και η συμμετοχή της στον παραπάνω διαγωνισμό!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΟΥΛΗ11 ώρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες πριν

Πύρινος όλεθρος στην Αχαΐα – Στο νοσοκομείο πέντε άτομα – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

TΟΥΡΚΙΑ13 ώρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΒΟΥΛΗ13 ώρες πριν

Διευθέτηση των στεγαστικών δανείων των παλιννοστούντων, ζητάει το ΚΚΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ14 ώρες πριν

Πρόστιμο 300 ευρώ και στέρηση μισθού στους εργαζόμενους που δεν δηλώνουν το self test

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ14 ώρες πριν

Ρομά οι δράστες της απαγωγής των μεταναστών στην Κομοτηνή

ΠΑΙΔΕΙΑ15 ώρες πριν

Συνεργασία του Δ.Π.Θ. με το Logos University College της Αλβανίας

ΚΑΒΑΛΑ15 ώρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΚΑΒΑΛΑ19 ώρες πριν

Καβάλα: Αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά έγγραφα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ20 ώρες πριν

Μετανάστες κρατούνταν όμηροι σε οικία σε οικισμό της Κομοτηνής

ΒΟΥΛΗ11 ώρες πριν

Στους Έλληνες Βουλευτές ξένων Κοινοβουλίων μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

TΟΥΡΚΙΑ13 ώρες πριν

Η Τουρκία καίγεται γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος – Μπουγέλωσαν τον Τσαβούσογλου

ΚΑΒΑΛΑ15 ώρες πριν

Εγκαταλείπουν άρον – άρον τη Θάσο οι Ρουμάνοι τουρίστες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Στυλιανίδης σε Λιβανό: «Επείγον θέμα για τη Ροδόπη η ένταξη του Φράγματος Ιάσμου»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ημέρες πριν

Σπήλιος Λιβανός: «Αυτές είναι οι επτά μεγάλες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ»

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ4 ημέρες πριν

Γλυκερία και Ντιλέκ Κοτς στο 1ο Φεστιβάλ Ειρήνης του Δήμου Ιάσμου

ΚΑΒΑΛΑ5 ημέρες πριν

Βίντεο: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα

ΡΟΔΟΠΗ7 ημέρες πριν

Η πόλη της Κομοτηνής γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Παρασκευή

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Νεκρός άντρας ύστερα από έκρηξη σε λυόμενη οικία στις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Μήνυμα Σακελλαροπούλου σε Τουρκία: «Η συμπαράστασή μας στην Κύπρο είναι απόλυτη»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x