«Δεν ήταν δική μας ευθύνη»

Διευκρινίσεις Γραβάνη για την ώρα διεξαγωγής της ημερίδας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (ΕΒΕΡ) Αντώνη Γραβάνη στο δημοσίευμα μας σχετικό με τα παράπονα επαγγελματιών για την ώρα διεξαγωγής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής μας ενημέρωσε ότι η ώρα διεξαγωγής ήταν αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.

«Η ώρα διεξαγωγής ήταν αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Γραμματέα. Εμείς ζητήσαμε να γίνει άλλη ώρα όμως δεν μπορούσε ο ίδιος επειδή το αεροπλάνο για την Αθήνα πετούσε νωρίς. Εκτός από την Κομοτηνή διοργανώθηκαν ημερίδες στην Ξάνθη στις 10:00 το πρωί και στην Αλεξανδρούπολη στις 3 το μεσημέρι. Και στις τρεις ημερίδες δεν είχε κόσμο λόγω της ώρας. Το ΕΒΕ Ροδόπης για όλες τις ημερίδες που διοργανώνει επιλέγει να γίνονται πάντα Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα», μας είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.