ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Παράπονα επαγγελματιών προς τα Επιμελητήρια Ροδόπης για την ώρα διεξαγωγής ημερίδας

fonirodopis.gr

«Είπαμε δεν έχουμε δουλειά αλλά να μας λένε να κλείσουμε και την επιχείρηση μας για να παρακολουθήσουμε την ημερίδα… ποιος τα σκέφτεται αυτά;», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15.03.2019 – 14:00

Τα παράπονα των επαγγελματιών της περιοχής προκάλεσε η «έμπνευση» των διοικούντων των δύο Επιμελητηρίων της Ροδόπης να διοργανώσουν ημερίδα σε ώρα αιχμής και με την αγορά ανοιχτή.

Η ημερίδα είχε θέμα «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών», ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3) και όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω και της ώρας, στέφθηκε με… πλήρη αποτυχία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο μετρήσαμε 18 άτομα, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι φορέων, συνταξιούχοι και ελάχιστοι επαγγελματίες οι οποίοι δεν προσήλθαν επειδή προφανώς… ήταν στις δουλειές τους.

Μερικοί εξ αυτών μάλιστα εκφράστηκαν και στη σελίδα του ΕΒΕ Ροδόπης στο Facebook κάνοντας και τα σχετικά παράπονα. «Είπαμε δεν έχουμε δουλειά αλλά να μας λένε να κλείσουμε και την επιχείρηση μας για να παρακολουθήσουμε την ημερίδα… ποιος τα σκέφτεται αυτά;», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης αναφερόμενος στο θέμα διευκρίνισε ότι, η ώρα διεξαγωγής της ημερίδας ήταν αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και πως το Επιμελητήριο επιλέγει πάντα οι ημερίδες που διοργανώνει να γίνονται απογευματινές ώρες Δευτέρας και Τετάρτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ