Την έβαλαν σε ώρα αιχμής

Παράπονα επαγγελματιών προς τα Επιμελητήρια Ροδόπης για την ώρα διεξαγωγής ημερίδας

«Είπαμε δεν έχουμε δουλειά αλλά να μας λένε να κλείσουμε και την επιχείρηση μας για να παρακολουθήσουμε την ημερίδα… ποιος τα σκέφτεται αυτά;», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15.03.2019 – 14:00

Τα παράπονα των επαγγελματιών της περιοχής προκάλεσε η «έμπνευση» των διοικούντων των δύο Επιμελητηρίων της Ροδόπης να διοργανώσουν ημερίδα σε ώρα αιχμής και με την αγορά ανοιχτή.

Η ημερίδα είχε θέμα «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών», ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3) και όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω και της ώρας, στέφθηκε με… πλήρη αποτυχία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο μετρήσαμε 18 άτομα, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι φορέων, συνταξιούχοι και ελάχιστοι επαγγελματίες οι οποίοι δεν προσήλθαν επειδή προφανώς… ήταν στις δουλειές τους.

Μερικοί εξ αυτών μάλιστα εκφράστηκαν και στη σελίδα του ΕΒΕ Ροδόπης στο Facebook κάνοντας και τα σχετικά παράπονα. «Είπαμε δεν έχουμε δουλειά αλλά να μας λένε να κλείσουμε και την επιχείρηση μας για να παρακολουθήσουμε την ημερίδα… ποιος τα σκέφτεται αυτά;», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης αναφερόμενος στο θέμα διευκρίνισε ότι, η ώρα διεξαγωγής της ημερίδας ήταν αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και πως το Επιμελητήριο επιλέγει πάντα οι ημερίδες που διοργανώνει να γίνονται απογευματινές ώρες Δευτέρας και Τετάρτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.